Izvor: HotSport.rs, 15.Feb.2017, 18:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VELIKA VEST IZ AMERIKE: Neće se spavati, Jokić menja Embida na ol-staru! (FOTO)

Zbog povrede Džoela Embida, stvorila se velika šansa za našeg centra.
Nikola Jokić će učestvovati na takmičenju u veštinama NBA ol-star vikenda.
Srpski centar će se tako u polufinalu ovog takmičenja naći sa Entonijem Dejvisom, dok su na drugoj strani žreba Kazins i Porzingis, što se centara tiče.
Kada je reč o bekovima, takmičiće se Džon Vol, Gordon Hejvord, Ajzea Tomas i Devin Buker.
Jokić >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << će učestvovati i u meču ‘budućih zvezda’ za ‘Tim sveta’, a sam Majkl Meloun je otkrio da ga je nakon meča sa Niksima Jokić upitao: ‘Zašto ja nisam na ol-staru u takmičćenju u veštinama kada igram kao plejmejker’.
Prošle godine je na ovom takmičenju slavio centar Minesote, Karl Entoni Tauns.
Nikola Jokic of the @Nuggets to replace injured Joel Embiid in the #TacoBellSkills at #NBAAllStar pic.twitter.com/0CUy6eV3Ls
— 2017 NBA All-Star (@NBAAllStar) February 15, 2017

The post VELIKA VEST IZ AMERIKE: Neće se spavati, Jokić menja Embida na ol-staru! (FOTO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jokić na još jednom Ol-Star takmičenju!

Izvor: Sportske.net, 15.Feb.2017

Srbina nećemo gledati samo na utakmici mladih igrača u timu sveta!..Kako je objavio Denver, naš as će učestvovati i na takozvanom Skills challengu...On će se takmičiti u savladavanju prepreka, a zameniće povređenog Džoela Embida...To takmičenje na programu je u subotu, dok će utakmica biti...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.