Izvor: Piplmetar.rs, 08.Jun.2023, 05:31

Urnebesna izjava Jokića na pitanje šta mu znači ulazak u NBA istoriju

Jednom rečenicom je „završio sav posao“

Printskrin: Twitter/ESPN


Odigrao je Nikola Jokić još jednu maestralnu partiju u NBA ligi, ovoga puta je vodio Denver do ribrejka protiv Majamija u trećoj utakmici finala!
Međutim, ta treća utakmica protiv Majamija umnogome se razlikuje od drugih zato što je Srbin >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << postao prvi košarkaš koji je ikada u finalima ostvario učinak od najmanje 30 poena, 20 skokova i 10 asistencija.
Naravno da je jedno od pitanja na kraju meča bilo vezano za to, a Jokić je sa parketa još jednom pokazao da ga statistika ne interesuje. Dakle, na pitanje „šta mu znači taj učinak“, Jokić je bio kratak i jasan:
Da budem iskren, ne znači mi ništa – poručio je Srbin koji je takođe dodao da je najvažnije bilo da vrate brejk, te je pohvalio Džamala Mareja koji je takođe ostvario tripl-dabl.
„To be honest, not much.“Nikola Jokic on his 30-20-10 performance in Game 3 and whether it means anything to him 😅pic.twitter.com/wXBl6JPd9E— ClutchPoints (@ClutchPointsApp) June 8, 2023
(Telegraf.rs)


Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).
Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Sport

Video dana

Opširnije
Izvor: Telegraf.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Povezane vesti

Jokić otkrio ključ pobede, pa poručio: Istorija? Ne znači mnogo

Izvor: B92, 08.Jun.2023

Nikola Jokić, košarkaš Denver Nagetsa, briljirao je u trećoj utakmici finala, a posle pobede otkrio je zbog čega je ekipa uspela da savlada Majami...Nagetsi su pobedili Hit 109:94, čime su poveli 2-1 u seriji i sada se nalaze na samo dva koraka do ispunjenja sna...Majami je u prve dve utakmice...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.