UŽIVO: SAD - Srbija 56:30 (17. minut) Ameri na plus 26

Izvor: Vesti-online.com, 14.Sep.2014, 22:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽIVO: SAD - Srbija 56:30 (17. minut) Ameri na plus 26

Mogu li "orlovi" do senzacije, mogu li do istorijskog trijumfa? Američke NBA zvezde su apsolutni favoriti, ali Đorđevićevi "ratnici" se ne predaju. Ostanite uz portal Vestionline i saznajte iz minuta u minut dešavanja iz Madrida.

"Orlovi" hoće do zlata: Reprezentativci Srbije

 

Da se ponovi Indijanapolis 2002. godine i rušenje "Drim tima". Idemo "orlovi", nacija je uz vas.

 

>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << />17. minut - Šuterska klinika ekipe Majka Križevskog se nastavlja. Irving je pogodio, a u sledećem napadu Harden je siguran van 6.75.

15. minut - Zaustavio je raduljica Farida u odbrani, oduzeo mu loptu i rival ga je faulirao. Siguran naš centar sa linije za slobodna bacanja. Entoni Dejvis je napravio treću čićnu grešku i odmah je poslat na klupu.

13. minut - I dočekali smo prvi promašaj SAD za tri poena. Rouz nije bio precizan. Farid je monstruozno zakucao na fenomenalno dodavanje Karija.

11. minut - Šesta trojka Amerikanaca iz isto toliko pokušaja. Tompson je opet pogodio. Uzvraća Teodosić van 6.75. Naš prvi dalekometni hitac.

10. minut - Tompson i Irving su pogodili za tri. Jović je pogodio u poslednjoj sekundi polaganje. SAD za tri poena šutiraju pet od pet. Kraj prve deonice.

8. minut - Krstić se upisao u strelce i to kako - zakucavanjem. Irving na drugoj strani siguran van linije 6.75.

7. minut - Hardenu se pridružio Irvin sa pet vezanih poena i produžio seriju Amerikanaca 15:0. Bjelica je siguran sa penala i prekinuo je neugodnu seriju.

6. minut - Razigrao se Harden. Postigao je trojku as Hjustona i probudio Amerikance. Kazinsa je potom faulirao Kalinić, a Kazins je siguran sa penala.

4. minut - Briljira naš prvi plej. Asistirao je ka Raduljici, koji je pogodio uz faul. harden se revanširao na identičan način.

3. minut - Teodosić je ponovo napravio fenomenalno dodavanje do Bjelice, koji je zakucao loptu u koš. Već u narednom napadu Bjelica je opet pogodio, prethodno napravivši slalom u odbrani rivala.Srbija je napravila seriju 8:0, sada doktor Teo pogađa za dva.

2. minut - Teodosić je sada poentirao posle solo prodora. Amerikanci su nemo ispratili prodor našeg asa. Harden je u narednom napadu siguran, uz faul i dodatno bacanje. Revanširao mu se Raduljica zakucavanjem. Farid je u svega 30 sekundi zaradio dve lične greške.

1. minut - Meč je počeo. Prvi napad ima SAD. Farid odmah pogađa za dva, ali uzvraća Kalinić zakucavanjem posle lucidne asistencije Teodosića.

 

SAD: Kari, Tompson, Rouz, Farid, Gej, Derouzen, Irving, Plamli, Kazins, Harden, Dejvis, Dramond.

SRBIJA: Teodosić, Simonović, Jović, Bogdanović, Bjelica, Marković, Kalinić, Birčević, Krstić, Raduljica, Katić, Štimac.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

UŽIVO: SAD - Srbija 56:33 (18. minut) Ameri na plus 23

Izvor: Vesti-online.com, 14.Sep.2014

Mogu li "orlovi" do senzacije, mogu li do istorijskog trijumfa? Američke NBA zvezde su apsolutni favoriti, ali Đorđevićevi "ratnici" se ne predaju. Ostanite uz portal Vestionline i saznajte iz minuta u minut dešavanja iz Madrida..."Orlovi" hoće do zlata: Reprezentativci Srbije.. ..Da se ponovi...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.