Transfer bomba u NBA ligi: Kevin Durent prelazi u Golden Stejt?

Izvor: MozzartSport.com, 02.Jan.2016, 14:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Transfer bomba u NBA ligi: Kevin Durent prelazi u Golden Stejt?

Na pomolu formiranje najboljeg šuterskog trija u Americi

Najbolji košarkaš Oklahome Kevin Durent mogao bi od leta da postane član aktuelnog šampiona NBA lige Golden Stejta, prenosi ESPN.

Durent će 1. jula postati slobodan agent, a mediji iz SAD navode da je trenutno najbliži prelasku u Voriorse.

Dolaskom sjajnog američkog šutera, Golden Stejt bi tako napravio najbolji napadački >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << trio u ligi, uz Stefona Karija i Kleja Tompsona.

Durent u dosadašnjem delu sezone prosečno beleži 26,5 poena, 7,3 skoka i 4,7 asistencija.

Pratite MOZZART i na Vajberu!

(FOTO: Action images)
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Durent od leta prelazi Golden Stejt?

Izvor: RTS, 02.Jan.2016

. Najbolji košarkaš Oklahome Kevin Durent mogao bi od leta da postane član aktuelnog šampiona NBA lige Golden Stejta. Durent će 1. jula postati slobodan agent, a mediji iz SAD navode da je trenutno najbliži prelasku u Golden Stejt Voriorse.

Nastavak na RTS...

Na pomolu senzacionalac transfer u NBA!

Izvor: Vesti-online.com, 02.Jan.2016

Kevin Durent mogao bi od leta da pojača aktuelnog šampiona NBA lige Golden Stejt, prenosi ESPN...Najbolji igrač Oklahome će 1. jula postati slobodan agent, a mediji iz SAD navode da je trenutno najbliži prelasku u Voriorse...Dolaskom sjajnog američkog šutera, Golden Stejt bi tako napravio najbolji...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.