Toni Parker sportista godine u Francuskoj

Izvor: Sportski Žurnal, 20.Dec.2013, 18:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Toni Parker sportista godine u Francuskoj

Košarkaš NBA tima San Antonio Toni Parker proglašen je za najboljeg sportistu Francuske u 2013. godini u izboru sportskog dnevnog lista „L’Ekipa”.
(FOTO: AP)
Parker je drugi put u karijeri dobio priznanje , pošto je reprezentaciju Francuske letos doveo do prve titule prvaka Evrope u istoriji.
Parker je odigrao odlično i prošlu sezonu u NBA ligi, prosečno postigavši >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << 20,3 poena i 7,6 asistencija za San Antonio, koji je za malo izgubio petu titulu NBA šampiona.
Parker je ranije osvojio naslov najboljeg francuskog sportiste 2003, kada je pomogao San Antoniju da dođu do druge titule.
Košarkaška reprezentacija Francuske takođe je ovogodišnji laureat.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Zlato na Eurobasketu presudilo: Toni Parker sportista godine u Francuskoj

Izvor: Blic, 20.Dec.2013

Košarkaš NBA tima San Antonio Toni Parker proglašen je za najboljeg sportistu Francuske u 2013. godini u izboru sportskog dnevnog lista "L'Ekipa"...Parker je drugi put u karijeri dobio priznanje, pošto je reprezentaciju Francuske letos doveo do prve titule prvaka Evrope u istoriji...Parker je odigrao...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.