Teodosić se vraća u Evropu: Na kraju sezone najkasnije!

Izvor: N1 televizija, 22.Nov.2018, 12:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teodosić se vraća u Evropu: Na kraju sezone najkasnije!

Plejmejker Los Anđeles Klipersa Miloš Teodosić otkrio je da će na kraju sezone napustiti NBA ligu i vratiti se u Evropu.

Srpski košarkaš je prošle godine rešio da se otisne u najjaču ligu sveta kad je iz moskovskog CSKA prešao u Kliperse.

Tokom prve sezone je imao partije na promenljivom nivou, a dobar deo utakmica propustio je zbog povrede. Odigrao je ukupno 45 utakmica i za prosečno 25 minuta na parketu beležio 9.5 poena, 4.6 asistencija i 2.8 skokova.
>> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << />
"Iskreno, malo mi teže ide da se naviknem... ali pokušavam. Inače, ja sam potpuno zdrav, i nemam nikakvih problema što se tiče povreda, tako da videćemo šta će biti u nastavku sezone", izjavio je Teodosić za "Glas Amerike".

Od starta ove 31-godišnji plej ne dobija značajnu ulogu u timu Doka Riversa. Prosečno igra 10.2 minuta i beleži 2.9 poena i 2.2 asistencije.

"Mislim da sigurno neću ostati ovde. Došao sam, video kako to izgleda... Više uživam i lepše mi je da igram u Evropi. Tako da, sigurno ću se vratiti u Evropu, da li u toku ove sezone ili na kraju, videćemo".

Kroz sličnu situaciju prolazi i drugi srpski košarkaš iz Klipersa Boban Marjanović, koji, takođe, ne dobija zavidnu minutažu.

"Mislim da je Bobi imao sjajnih partija ove godine i mislim da zaslužuje da bude u toj nekoj rotaciji igrača i da treba sigurno, po mom mišljenju, da dobija više minuta. Mislim da će u nastavku sezone i on dobijati veće šanse. Opet, sezona je tek počela i videćemo šta će biti u nastavku", zaključio je Teodosić.

Kompletan intervjuu reprezentativca Srbije pročitajte na "Glasu Amerike".
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Teodosić se vraća u Evropu

Izvor: Nezavisne Novine, 22.Nov.2018

Plejmejker Los Anđeles Klipersa Miloš Teodosić otkrio je da će na kraju sezone napustiti NBA ligu i vratiti se u Evropu.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.