TRESE SE NBA: Obavljen veliki trejd! U centru pažnje Kristaps Porzingis (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jun.2023, 09:54

TRESE SE NBA: Obavljen veliki trejd! U centru pažnje Kristaps Porzingis (FOTO)

Letonac će zaraditi 36 miliona dolara.

Poznati su detalji velikog trejda tri tima u NBA ligi – Bostona, Memfisa i Vašingtona. Kristaps Porzingis pojačaće  Seltiksa, Markus Smart je u Grizlisima, dok je Tajus Džons krenuo put prestonice.

Vašington će dobiti i Danila Galinarija i Majka Muskalu, Memfis će Bostonu poslati pikove prve runde drafta 2023. i 2024. godine, dok će Seltiksi Vizardsima dati mogućnost da 35. biraju na ovogodišnjem draftu. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Breaking: The Celtics are finalizing a deal to acquire the Wizards’ Kristaps Porzingis, sources tell @wojespn.

Porzingis is opting into his $36M contract for 2023-2024 and getting his trade to the Celtics. pic.twitter.com/QAwdlRhomb

— ESPN (@espn) June 22, 2023

Malo je falilo da u čitavu priču budu uključeni LA Klipersi, koji su odustali od Malkolma Brogdona, zbog zabrinutosti za zdravlje.

Porzingis će naredne sezone zaraditi 36 miliona dolara.

Porzingis će naredne sezone zaraditi 36 miliona dolara i činiće veliku trojku Seltiksa sa Džejsonom Tejtumom i Džejlenom Braunom.
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.