Izvor: MozzartSport.com, 02.Feb.2021, 00:10

TREĆA SMENA: Flamengova potera za vodećim dvojcem, NBA u prvom planu

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju tokom noći

SPORT RESIFE – FLAMENGO, 00.00

(Fudbal, Brazil 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Kuvaće u Brazilu do poslednjeg trenutka kada je borba za titulu u pitanju. Internasional se odvojio, može mirnije da dočeka finiš, ali daleko od toga da je završio posao. Atletiko Mineiro i Flamengo su mu za petama. Flamengo više nema prava na prokllizavanje >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << ako želi da ostane u trci, a trijumf protiv Sport Resifea, koji se bori za opstanak, doneo bi mu drugo mesto i obilazak Atletiko Mineira. Ulog za obe ekipe je veliki.

DEPORTES IKIKE – KOKIMBO, 01.00

(Fudbal, Čile 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Kolo Kolo se preporodio, udahnut mu je novi fudbalski život i po svemu sudeći će izbeći selidbu u niži rang. A 30. kolo čileanskog šampionata donosi uzbudljiv duel, meč koji bi mogao da odluči ko će biti putnik u drugu ligu, a ko će imati šanse da obezbedi opstanak kroz baraž. Dosta toga je u Čileu još uvek u izmaglici. Kokimbo drži fenjer sa 30 bodova, Deportes ima dva boda više i bod neće predstavljati spas ni za jedne, ni za druge. Primorani su da svom silinom krenu od samog starta, ali im pritisak može vezati noge.

LEON – SAN LUIS, 04.00

(Fudbal, Meksiko 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

San Luis i Leon su u ovom trenutku daleko od vrha, ali treba napomenuti da imaju manje odigranih utakmica od rivala i da bi upravo trijumfom u međusobnom susretu mogli da krenu sa penjanjem na lestvici. Leon svakako gaji šampionske ambicije u Klausuri. U Aperturi su postali šampioni, a u ligaškom delu su nadigrali San Luis i slavili sa 2:0.

REAL SAN ANDREAS- ATLETIKO, 01.40

(Fudbal, Kolumbija 2)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Real San Andreasu će ovo biti prvi meč u kolumbijskoj Aperturi Primere B. Sa druge strane, Atletiko u dvoboj ulazi sa četiri boda – remijem sa Bokom Juniors i pobedom nad Real Kartahenom. Poslednjih sedam direktnih okršaja završeni su bez nerešenog ishoda. U tom interval San Andreas je odneo četiri pobede, Atletiko jednu manje, a na prethodna četiri duela pobednik nije primao gol.

ATLANTA – LA LEJKERS, 01.30

(Košarka, SAD, NBA)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Pred Atlantom je veliki ispit i težak zadatak – da sruše šampiona. Lejkersi su sami po sebi veliki zalogaj, a za Hokse naročito kada se zna da će biti lišeni pomoći Bogdana Bogdanovića, Dana i Hantera. Lejkersi su prebrodili mini-krizu, posle dva poraza pao je Boston, a Atlanta, takođe, sa dobrim raspoloženjem dočekuje meč jer je srušila Vizardse.

OKLAHOMA – HJUSTON, 02.00

(Košarka, SAD, NBA)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Hjuston Roketsi nalaze se u strašnoj formi. Neporaženi su na pet utakmica u nizu i jedan su od timova koji se u Zapadnoj konferenciji nalazi u najboljem ritmu. Isto se ne može reći i za Oklahomu. Aleksej Pokuševski i saigrači dosta osciliraju u formi. Posle dve tesne pobede pretrpeli su ubedljiv poraz od Bruklin Netsa.

DALAS – FINIKS, 02.30

(Košarka, SAD, NBA)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Odavno Dalas nije izgledao ovako loše kao deset dana unazad. Upali su u kontraritam, ništa im ne polazi za rukom. Pretrpeli su pet poraza u nizu, ali bi preuranjeno bilo govoriti o dometima Maveriksa. Trenutna situacija nije najbolja, bliži su dnu nego plej-of zoni, a za tri dana drugi put će ukrstiti koplja sa Finiksom. Sansi su tada slavili sa 111:105, a najefikasniji akteri meča bili su Luka Dončić i Kris Pol, obojica su ubacila po 29 poena.

DENVER – DETROIT, 03.00

(Košarka, SAD, NBA)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Denver nošen Nikolom Jokićem može da baci na kolena svakoga. Nerešiva je enigma srpski centar, nema mu ravnih u najjačoj ligi na svetu. Osramotio je Rudija Gobera, ubacio 47 poena, mogao je i više da ga Meloun nije izveo iz igre. Poraz od San Antonija bio je samo loš dan, a protiv Detroita ne bi trebalo da Nagetsi imaju većih poteškoća da trijumfuju. Pistonsi su poslednejplasirani tim Istočne konferencije sa skorom 5-15.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

TREĆA SMENA: Velikani igraju u Kolumbiji, prštaće kad zarate Netsi i Klipersi

Izvor: MozzartSport.com, 03.Feb.2021, 00:03

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju tokom noći..SERO LARGO – MALDONADO, 23.15..(Fudbal, Urugvaj 1)..|..Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com..Gosti su katastrofalno otvorili šampionat, sa dva poraza i devet primljenih golova. Međutim, pobeda u trećem kolu protiv Rentistasa...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.