Svestrani Jokić, solidni Bjelica, Bobi i Bogdan bez minuta

Izvor: RTS, 19.Okt.2017, 06:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svestrani Jokić, solidni Bjelica, Bobi i Bogdan bez minuta

Nakon prve noći u NBA ligi, koja je nagovestila kakva se dinamika od nje može očekivati, ni druga nije zaostajala. Debi u novoj sezoni zabeležili su srpski internacionalci Nikola Jokić i Nemanja Bjelica.
Jokić je još jednom pokazao svoju raznovrsnu igru, postigavši sedam poena, uz 12 uhvaćenih lopti i osam asistencija za 35 minuta provedenih na parketu. 

To ipak nije bilo dovoljno >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << za pobedu Denvera nad Jutom, koja je na kraju slavila sa 106:96.
Najefikasniji u redovima Džeza bili su Gober sa 18 poena i deset skokova, Burks sa 16 poena, 14 je dodao Fejvors a poen manje Džonson.
Kod Denvera, Barton je postigao 23 poena, Milsap 19, dok je Heris zabeležio 14 poena. 
U narednom meču Denver 21. oktobra dočekuje Sakramento, kada se očekuje prvi duel Jokića i Bogdanovića u NBA ligi. 
Nemanja Bjelica je odigrao 12 minuta u porazu Minesote od San Antonija 107:99.
Bjelica je odlično iskoristio svoje minute pa je zabeležio devet poena, uz tri uhvaćene lopte i bio pravo osveženje sa klupe Minesote kojoj je davao dosta energije.

Najbolji u redovima Timbervulvsa bili su Vigins sa 26 poena, Tauns je imao 18 uz 13 skokova, dok je Batler zabeležio 12 poena.
Pobedu Sparsima doneli su Oldridž sa 25 poena i 10 uhvaćenih lopti, Deni Grin sa 17 poena, poen manje ubacio je Mari, dok je 14 poena zabeležio Gej. 
Naredni meč Minesota igra u noći petka na subotu kada im u grad dolazi Juta.
Bogdan Bogdanović i Boban Marjanović nisu ulazili na parket večeras.
Bogdanović zbog lakše povrede zgloba nije mogao da pomogne timu u porazu od Hjustona 100:105, dok Marjanović odlukom trenera nije ulazio u igru u pobedi Detroita nad Šarlotom od 102:90.
Bogdanović bi za Kingse trebao da debituje u pomenutom meču protiv Denvera 21. oktobra, a Marjanović će svoju šansu za debi imati 20. protiv Vašingtona.
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jokić, tripl-dabl blizu, pljušte kritike, varaju li brojevi?!

Izvor: Sportske.net, 19.Okt.2017

Naš centar ponovo izazvao polemiku. Bjelica solidan u porazu, Bobi bez šanse, Bogdan povređen. Boston video "Zver", nekoliko iznenađujućih rezultata...Iznenađenje na startu, Denver se okliznuo u Juti, divizijski derbi u koji su ušli kao favoriti završio se razočaranjem. U poslednjoj četvrtini...

Nastavak na Sportske.net...

Jokić na visini zadatka

Izvor: Mondo, 19.Okt.2017

Nikola Jokić odlično je počeo novu sezonu u NBA ligi. On je na prvom meču Denvera postigao sedam poena, imao je 12 skokova i osam asistencija, a njegov tim pretrpeo je poraz na gostovanju Juti u Solt Lejk Sitiju - 96:106.

Nastavak na Mondo...

Teodosićev debi u NBA ligi: Može li Miloš do osam poena protiv Lejkersa?

Izvor: MozzartSport.com, 19.Okt.2017

Ako verujete u takav rasplet, okušajte sreću i znanje u MOZZART kladionici..Od naših igrača protekle noći u NBA ligi Nikola Jokić je ostavio najbolji utisak. Ipak, krilni centar iz Sombora nije uspeo da probije granicu od 17 poena (koliko je iznosila u kladionici MOZZART)...Ljubitelji košarke...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.