Sramota – novinarka prati NBA, a prvi put gledala Jokića VIDEO

Izvor: B92, 19.Maj.2023, 10:11

Sramota – novinarka prati NBA, a prvi put gledala Jokića VIDEO

Majkl Meloun je bio besan što je njegovom timu pokolonjeno malo pažnje uoči serije sa Lejkersima.

Da Meloun ne priča u prazno svedoče i dve informacije koje se tiču toga kako pojedini američki reporteri izveštavaju o Denveru i posebno zvezdi tima, Nikoli Jokiću.

Meloun je na konferenciji za medije pričao o nepoštovanju prema njegovoj ekipi, a sve to nekako ide uz pomenute informacije koje se tiču dvoje američkih izveštača.

Liza Salters, reporterka >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ESPN, otkrila je da nikada nije gledala Nikolu Jokića kako igra do prve utakmice u seriji sa Lejkersima!

Jokić je i te večeri imao tripl-dabl učinak, a tada je Denver pobedio sa 132:126.

"Ovo je bio prvi put da sam imala priliku da ga gledam kako igra i moram da priznam, prespavala sam ovog momka. On je spektakularan. On je neverovatno dobar", rekla je Salters u šou programu Rika Ajzena, dan kasnije.

Ona je objasnila kako je prošlo deset godina otkako je radila utakmicu Denvera, te da nije mogla da gleda Jokića na strani od meča sa Lejkersima 2020. u balonu na Floridi, tokom kovid pandemije.

Priznanje voditeljke stiglo je nedugo pošto je Mark Džekson, jedan od analitičara ESPN, poslao izvinjenje što je izostavio Jokića iz svog spiska petorice košarkaša za MVP nagradu.

Jokić se pojavio kod svih ostalih 99 glasača, a Džekson je objasnio da je popunio formular za glasanje kao NBA tim, sa jednim igračem na poziciji, tako da je njegov izbor na centru bio Džoel Embid, koji je kasnije i dobio to priznanje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.