Spolstra: Isključićemo klimu u Majamiju, Denver će morati da igra na 90 stepeni VIDEO

Izvor: B92, 01.Jun.2023, 12:50

Spolstra: Isključićemo klimu u Majamiju, Denver će morati da igra na 90 stepeni VIDEO

Trener košarkaša Majamija Erik Sposltra smislio je plan kako da se "osveti" Denver Nagetsima kada se finalna serija vrati na Floridu.

Trostruki šampion NBA lige je govorio na konferenciji za medije, kada ga je jedan od okupljenih novinara upitao kako će njegovi igrači podneti planinski vazduh u Koloradu.

Denver je smešten na više od 1.600 metara nadmorske visine, ali Spolstra za to ne mari.

"Nećemo se time baviti. Naši momci su u sjajnoj >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << formi, žele da se nadmeć. Ako iz Denvera žele da serija počne na vrhu Mont Everesta, uradimo to. Ako želimo tako, moraju da se vrate u Majami. Isključićemo klimu, moraće da igraju na 90 stepeni (Farenhajta, oko 32 Celzijusa prim.aut.) velike vlažnosti, uništićemo im noge", rekao je Spolstra.

Zbog proređenog vazdzga se ne brine ni Džimi Batler koji je često posećivao Kolorado zbog bliskog prijateljstva sa resiverom Demarijusom Tomasom, tokom njegovog devetogodišnjeg mandata u ekipi Denver Bronkosa.

"Ne brinem, piću vodu, slušaću muziku. Mislim da je to formula, samo treba da slušate muziku, pijete vodu, pijte vino i igrate domine", našalio se Batler.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.