Spartak nudi Kirilenku 12,5 miliona dolara!

Izvor: Sportski Žurnal, 11.Jun.2011, 20:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Spartak nudi Kirilenku 12,5 miliona dolara!

Ruski klubovi se otimaju oko evropskih igrača koji nastupaju u NBA ligi.
Posle vanserijskog transfera Nenada Krstića iz Oklahome u moskovski CSKA za preko osam miliona dolara, na pomolu je još jedan multimilionski ugovor. Spartak iz Sankt Peterburga nudi Andreju Kirilenku dvogodišnji ugovor vredan 12,5 miliona dolara!

Kako prenose ruski mediji, Kirilenku na leto ističe ugovor sa Jutom i postaće >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << slobodan igrač, a pored ruske ekipe, za njegove usluge zainteresovan je i Nju Džersi čiji je vlasnik ruski biznismen Mihail Prokorov.
Kirilenko je izjavio da ne bi imao ništa protiv da se vrati u domovinu i to u klub u kojem je i počeo karijeru, nakon deset godina provedenih u NBA ligi.
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.