Sjajna vest za Saleta, Srbija jača za NBA asa!

Izvor: Sportske.net, 24.Maj.2018, 19:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sjajna vest za Saleta, Srbija jača za NBA asa!

Posle današnje izjave, dileme ne bi trebalo da bude.

Ovo leto će proteći bez velikih košarkaških takmičenja, poput Evropskog ili Svetskog prvenstva, ali naš nacionalni tim uskoro očekuju još dve kvalifikacione utakmice za SP u Kini.

Podsetimo, ''Orlove'' do kraja prve faze kvalifikacija očekuju još utakmice protiv Gruzije u gostima (29. juna) i Nemačke na domaćem terenu (2. jula). Posle >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << četiri odigrana kola, repreezentacija Srbije je na drugom mestu, iza Nemačke, pa će u preostale dve utakmice pokušati da se vrati na čelo tabele Grupe G.

A ono što već sada može da raduje, jeste nagoveštaj povratka Nemanje Bjelice u naš nacionalni tim.

Podsetimo, košarkaš Minesote je zbog povreda propustio i Olimpijske igre 2016. i Evropsko prvenstvo prošle godine. Sada je konačno došlo vreme za povratak među ''Orlove'', a Bjelica je to i potvrdio u intervjuu za sajt FIBA.

''Igranje za nacionalni tim mi je veoma važno, zaista uživam da igram u reprezentaciji. Voleo bih da pomognem mojim drugovima da ostvarimo što više pobeda ovog leta i odemo u drugu rundu kvalifikacija u najboljem ritmu.







Imaćemo tešku utakmicu u Gruziji, protiv tima kojeg je teško pobediti na domaćem terenu, kao i meč protiv Nemaca. Ovo je praktično finale za nas kako bismo došli do prvog mesta pred drugu fazu'', poručio je Bjelica.

Kao što znate, Srbija je u dosadašnjem toku kvalifikacija nastupala bez NBA i evroligaških igrača, a u naredne dve se, uz Bjelicu, očekuje još nekoliko velikih imena ponovo među ''Orlovima''.
Pogledaj vesti o: NBA,   Evropsko prvenstvo

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.