Seltiksi mogu sa Majamijem i sa trči i pucaj

Izvor: TvojPortal.com, 12.Apr.2012, 09:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Seltiksi mogu sa Majamijem i sa "trči i pucaj"

Izvor: pressonline
Košarkaši Bostona savladali su Majami rezultatom 115:107 u najzanimljivijem meču NBA lige koji su bili na programu u noći između utorka i srede.
Tandem veterana Pol Pirs - Kevin Garnet vukao je Seltikse kroz čitav tok meča, a čim bi Lebron Džejms i drugovi prišli na korak od izjednačenja, "zeleni" bi "uozbiljili" odbranu i lako odbijali nalete Hita. Na kraju je Pirs meč završio sa 27 poena, dok se Garnet zaustavio na 24 sipao koševe, a veliki >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << udeo u pobedi imao je naravno i "motor" ekipe, Radžon Rondo sa 18 koševa i 15 asistencija.


Na drugoj strani Lebron je zabeležio 36 poena, Dvejn Vejd je dodao 20 a Mario Čalmers dva manje. Treba istaći i da je Boston pre samo šest dana istog rivala savladao tako što ga je jakom odbranom ostavio na ispod 80 poena (91:72), dok je noćas Dok Rivers protiv Hita rešio da plej-of proveri taktiku "trči i pucaj", koja je takođe urodila plodom.
Čikago Bulsi su i dalje bez Derika Rouza, ali to timu iz "klišnog grada" nije smetalo da savladaju Njujork sa 98:86 i revanširaju im se za poraz u produžetku pre nekoliko dana u "Medison Skver Gardenu". Odgovornost je kod Bulsa preuzeo Rip Hamilton koji je ubacio je 18 poena, dok je kod Njujorka Karmelo Entoni meč završio sa 29 poena.
Vašington je iskoristio odsustvo Dvajta Hauarda i savladao Orlando sa 93:85 uz 25 poena i 13 skokova Kevina Serafina, dok je Jan Veseli imao pet poena, uz devet uhvaćenih lopti.Opsirnije procitajte na ovom linku.

Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.