Šek hteo da priča sa Jokićem na srpskom: Spasiba VIDEO

Izvor: B92, 05.Jan.2024, 09:29

Šek hteo da priča sa Jokićem na srpskom: Spasiba VIDEO

Legendarni NBA košarkaš Šekil O‘Nil još jednom se nije proslavio u razgovoru sa Nikolom Jokićem posle pobede Denvera nad Golden Stejtom.

Jokić je pogodio šut za pobedu, trojku od tablu sa deset metara, a nakon toga je razgovarao sa ekipom sa TNT-a u kojoj je i nekadašnji centar Lejkersa.

Keni Smit je preduhitrio O‘Nila i na srpskom upitao Jokića kako je, ali je Šekil na kraju razgovora pokušao i >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sam da pokaže znanje sprskog jezika i u potpunosti omanuo.

Nekoliko puta je na ruskom ponovio "Spasiba", pre nego što ga je Jokić ispravio:

"Ne, Šek, nije to, brate, ovo ti je drugi put već", burno je odgovorio Jokić, naravno u šali.

Govorio je i o samom meču.

"Jedan od najvećih preokreta koje smo napravili. Mislim da smo zaostajali 12 poena na 3:40 do kraja. Lep preokret za nas. Nismo odustajali. To je možda i naša najbolja karakteristika, nikad ne odustajemo", istakao je centar Denvera i dodao:

"Pokušavam da pobedim, tako je od kako sam došao u ligu. I kod kuće je bilo tako. Okej mi je da prođem otvorenog čoveka ili ako sam to ja."

Upitan je i da li je najavio da će lopta od tablu ući u koš za pobedu.

"Moj prijatelju, srećan sam", karakteristično je glasio odgovor Jokića.

Otkrio je i šta je presudilo.

"Probali smo u četvrtoj četvrtini da radimo nešto što ima više smisla. Oni imaju sjajne šutere i morali smo da ih čuvamo malo drugačije. Odbrana je bila ključna u ovoj pobedi", zaključio je Jokić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Legendarni košrkaš pokušao da priča srpski sa Jokićem, pa ga iznervirao

Izvor: Nezavisne Novine, 05.Jan.2024

Legendarni NBA košarkaš Šekil O‘Nil još jednom se nije proslavio u razgovoru sa Nikolom Jokićem poslije pobjede Denvera nad Golden Stejtom.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.