Saradnja za budućnost – Jokić hranio loptama sina čuvenog NBA centra VIDEO

Izvor: B92, 23.Jul.2020, 09:06

Saradnja za budućnost – Jokić "hranio" loptama sina čuvenog NBA centra VIDEO

Nikola Jokić i Bol Bol odigrali su veoma dobre utakmice u pobedi Denver Nagetsa nad Vašington Vizardsima.

Od srpskog košarkaša smo očekivali da će biti na nivou, međutim talentovani Bol je iznenadio sve čime je pokazao o kakvom se talentu radi.

Bol je sin bivšeg košarkaša Manute Bola koji je u NBA igrao u periodu od 1984. do 1995. godine.

Talentovani košarkaš je visok čak 218 centimetara, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << a raspon ruku mu je neverovatnih 234 centimetara.

U prvom nezvaničnom meču za Nagetse ostvario je učinak od 16 poena, 10 skokova i čak šest blokada. Od šesnaest poena nekoliko pripada Jokiću koji ga je sjajnim asistencijama pronalazio.

Centar iz Sombora na kraju je imao 16 poena, sedam skokova i sedam asistencija.

Bol Bol ima svega 20 godina i ako ovako nastavi, nema sumnje da će biti veliko pojačanje za Nagetse. Podsećamo, Denver ga je izabrao u drugoj rundi NBA drafta.
Pogledaj vesti o: Vašington

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.