San Antonio poveo sa 2:0 protiv Oklahome

Izvor: Vesti-online.com, 30.Maj.2012, 12:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

San Antonio poveo sa 2:0 protiv Oklahome

Košarkaši San Antonija pobedili su noćas Oklahomu sa 120:111 i poveli sa 2:0 u finalnoj seriji plej-ofa Zapadne konferencije američke NBA lige.

Domaći tim predvodio je Toni Parker sa 34 poena i osam asistencija. Emanuel Đinobili ubacio je 20 poena, Kavi Leonard 18, a Tim Dankan 11. Dankan je imao i 12 skokova, a Leonard 10.

U ekipi Oklahome najefikasniji je bio Kevin Durant sa 31 poenom. Jedan manje postigao >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << je Džejms Harden, a Rasel Vestrbuk je ubacio 27, uz osam asistencija. Istakao se i Serž Ibaka sa 10 skokova.

San Antoniju je ovo bila 20 uzastopna pobeda ove sezone, a Sparsi su postali četvrti tim u istoriji NBA lige sa takvim učinkom.

Narednu utakmicu ova dva kluba igraće u noći između četvrtka i petka.

U finalu Istočne konferencije Majami vodi protiv Bostona sa 1:0.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.