Ražnatović: Petrušev će u NBA ili Zvezdu; Ružno je što govore protiv Radonjića

Izvor: B92, 19.Apr.2023, 19:52

Ražnatović: Petrušev će u NBA ili Zvezdu; Ružno je što govore protiv Radonjića

Miodrag Miško Ražnatović, srpski košarkaški agent, razgovarao je sa grčkim medijima o brojnim sportskim temama.

Često se u Evroligi mogla videti trenerska "vrteška", ali u ovoj sezoni su samo dva trenera dobila otkaz – Vladimir Jovanović u Crvenoj zvezdi i Dejan Radonjić u Panatinaikosu.

Upravo o tome je Miško Ražnatović razgovarao sa novinarima SDNA portala.

"Mislim da su svi prestrogi prema Radonjiću. Vidim da i igrači govore protiv njega, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << a to je veoma ružno. Ne razumeju da će sutra novi tim oklevati da potpiše ugovor sa njima kada znaju kako se ponašaju.Mnogi govore o tome da Radonjić ne zna dobro engleski. Sa tim engleskim jezikom je osvajao titule gde god da je bio, čak i u Bajernu. Oni Radonjiću jednostavno nisu dozvolili da bude Dejan Radonjić. Dovodili su igrače i onda su ih koristili u potpuno drugačijim ulogama. Za mnoge stvari Dimitris Janakopulos nije ni znao, bio je čak i šokiran. U narednom periodu će mnogo više biti uključen u dešavanja u klubu", rekao je Ražnatović.

O Petruševu je rekao:



"Od trenutka kada sam upoznao njega i njegovu porodicu, zacrtali smo cilj – garantovani NBA ugovor. Bio je sjajan na koledžu, pa je bio MVP ABA lige, a dobio je priliku u šampionu Evrope, Efesu. Ipak, to zasad nije bilo dovoljno. Tekuća sezona u Zvezdi je veoma dobra za njega. Nisam preterano bio za opciju da igra ‘četvorku’, ali Duško Ivanović jeste i bio je u pravu. Filip nije samo centar, šutira sa samopouzdanjem, fizički je sjajan i smatram da je spreman za NBA. Ako do avgusta ne izbori NBA ugovor, onda će prvo saslušati šta Zvezda ima da mu ponudi jer mu se tu zaista dopada. Mislim da će sledeće sezone biti u NBA, a ako se to ne ostvari, rekao bih da će ostati u Zvezdi",
poručio je srpski agent.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: NBA,   Košarka

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Ražnatović: Petrušev će u NBA ili Zvezdu; Ružno je što govore protiv Radonjića

Izvor: NoviMagazin.rs, 19.Apr.2023

Miodrag Miško Ražnatović, srpski košarkaški agent, razgovarao je sa grčkim medijima o brojnim sportskim temama.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.