Preokreti, penal završnica, pobeda Toronta, Dragić 28p

Izvor: N1 televizija, 14.Feb.2018, 04:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preokreti, penal završnica, pobeda Toronta, Dragić 28p

Toronto i Majami otvorili su NBA veče sjajnim duelom punim preokreta u kome su na kraju slavili Reptorsi.

What's 9+10?

21 for @Klow7pic.twitter.com/v4rHpeZcJZ

Toronto je sa 115:112 savldao Majami, u duelu punom preokreta. Nakon niza promena rezultata i smena u vođstvu, Toronto je fenomenalnom igrom u trećoj četvrtini došao do +17 na početku odlučujuće deonice u kojoj je čuvao visoko vođstvo sve do pred sam kraj.

Usledio je silovit >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << povratak Majamija koji je na oko 40 sekundi do kraja meča, serijom 13:1 stigao do 113:109, samo četiri poena zaostatka.

Pol Milsap je na 14 sekundi do kraja promašio trojku koja bi Majami dovela na samo poen zaostatka, a zatim su se Reptorsi osigurali sa dva pogođena slobodna bacanja nakon dve lične greške Gorana Dragića. Po jednom su sigurni bili Lauri i Mils.

Čak šestorica igrača Toronta imala su dvocifren učinak, a najefikasniji je bio Demar Derozan sa 27 poena. Sa 22 ga je pratio Kajl Lauri dok je Serž Ibaka sa 14 poena i 10 skokova zabelžio dabl - dabl.

U Hitu su sedmorica igrača imala dvocifren učinak, a dvojica dabl - dabl. Goran Dragić bio je lider Majamija sa 28 poena, a Džejms Džonson je postigao 16. Dvejn Vejd je postigao 10 poena uz 11 skokova, a po deset poena i skokova upisao je Hasan Vajtsajd.
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.