Postojala je ponuda Real Madrida... NBA? Ima glasina, hajde da kažemo tako

Izvor: B92, 26.Nov.2019, 17:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Postojala je ponuda Real Madrida... NBA? Ima glasina, hajde da kažemo tako"

Srpski reprezentativac Vasilije Micić je govorio o svojoj karijeri i mogućim promenama kluba.

Plejmejker Anadolu Efesa je imao fantastičnu prošlu sezonu i bio je, uz Šejna Larkina, lider ekipe koja je stigla do finala Evrolige.

U medijima su se tada pojavljivali navodi da bi mogao da promeni sredinu, ali je on odlučio da ostane u Istanbulu.



"Tačno je, postojala je ponuda Real Madrida. Definitivno je to najveći košarkaški >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << klub, ali me je iskustvo iz karijere naučilo da ono što je na papiru nije uvek najvažnije. Srećan sam ovde i to mi je dovoljno bilo da ostanem ovde
", naveo je Micić.

Takođe, pojavljivali su se navodi da bi mogao da ode u NBA ligu, pošto je 2014. izabran kao 52. pik na draftu od strane Filadelfije.



"Hajde da kažemo da postoje neke glasine, ali dok se sezona ne završi ne gledam na to. Moj fokus je na aktuelnoj sezoni"
, rekao je Micić.
Pogledaj vesti o: Evroliga,   Košarka

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Sad je sve jasno, evo zašto je Vasa Micić odbio ponudu o kojoj mnogi mogu samo da sanjaju!

Izvor: Sportske.net, 26.Nov.2019

Nije sve u velikom novcu, a izgleda ni u velikom imenu...Reprezentativac Srbije Vasilije Micić otkrio je zanimljiv detalj u razgovoru za ''Eurohoops''...Tema je bila primamljiva ponuda Real Madrida koju je imao na stolu, ali on se odlučio da produži ugovor sa Efesom...Mnogi bi na njegovom mestu drugačije...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.