Pilot Brajantovog helikoptera često je vozio i Kavaja Lenarda

Izvor: RTS, 29.Jan.2020, 19:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pilot Brajantovog helikoptera često je vozio i Kavaja Lenarda

Ara Zobajan, Brajantov omiljeni pilot helikoptera, koji je upravljao letelicom i tokom kobnog leta u nedelju, bio je lični pilot i zvezde Los Anđeles Klipersa, Kavaja Lenarda.
Tragična smrt legende L.A. Lejkersa Kobija Brajanta duboko je uzdrmala čitavu NBA ligu. 

Svakog dana pojavljuju se nove informacije i vesti povezane sa ovim nesrećim događajem.
Kako prenosi Jahu >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << sports, Kavaj Lenard je pored toga što je imao blizak odnos sa Kobijem, imao i istog pilota za privatne letove helikopterom.
Zobajan je bio veoma iskusan pilot i sertifikovani instruktor leta, sa više od 8000 sati leta.

I dok je Nacionalni odbor za bezbednost saobraćaja objavio samo preliminarnu analizu šta je prouzrokovalo kobni pad, stručnjaci su ukazali na veliku maglu u oblasti leta koja je ograničila vidljivost, kao i malu nadmorsku visinu leta Zobajanove letelice i to ističu kao glavne faktore nesreće.
Istraga tog slučaja je u toku, a u nju se uključio i FBI.
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Pilot Brajantovog helikoptera često je vozio i Kavaja Lenarda

Izvor: RTS, 29.Jan.2020

Ara Zobajan, Brajantov omiljeni pilot helikoptera, koji je upravljao letelicom i tokom kobnog leta u nedelju, bio je lični pilot i zvezde Los Anđeles Klipersa, Kavaja Lenarda. . Tragična smrt legende Lejkersa Kobija Brajanta duboko...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.