PRVA informacija o Teodosiću: Obnovio je povredu...

Izvor: Mondo, 11.Avg.2019, 14:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRVA informacija o Teodosiću: Obnovio je povredu...

Kapiten definitivno mora na pauzu.

U skladu sa prvim pretpostavkama, kapiten reprezentacije Srbije Miloš Teodosić obnovio je povredu stopala.

Problem koji ga je mučio i u CSKA i u NBA ligi ponovo se pojavio u subotnjoj pripremnoj utakmici protiv Litvanije, a plejmejker je iste večeri otišao na snimanje.

Prve rezultate je u izjavi sa sajt Košarkaškog saveza Srbije otkrio lekar reprezentacije, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Dragan Radovanović.

"U pitanju je obnovljena povreda tabanske fascije. Urađen je snimak i započete su intenzivne terapije koje će se raditi narednih par dana. Videćemo kako će stopalo da reaguje na njih, zatim će biti urađeni novi kontrolni snimci i posle toga ćemo moći preciznije da znamo koliko će Miloš morati da pauzira", izjavio je on.

Reprezentacija je bez Teodosića otputovala na kontrolnu utakmicu protiv Litvanije (ponedeljak), posle koje će nastaviti pripreme na Akropolis kupu u Atini (od petka, do nedelje).

Đorđević će povesti ekipu na azijski deo priprema u utorak, 20. avgusta, a ostaje da se vidi da li će i kapiten biti deo tima.
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Teodosić obnovio povredu stopala

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Avg.2019

Kapiten košarkaške reprezentacije Srbije Miloš Teodosić obnovio je povredu stopala, odnosno tabanske fascije, na sinoćnoj pripremnoj utakmice protiv Litvanije i narednih dana biće na intenzivnoj terapiji...Posle prvih pregleda, doktor naše reprezentacije Dragan Radovanović rekao je da je u pitanju...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.