Otkazi kao na traci – Kori Džozef ne ide u Kinu!

Izvor: 011vodič.com, 21.Avg.2019, 09:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otkazi kao na traci – Kori Džozef ne ide u Kinu!

Kanadski plejmejker Kori Džozef odlučio je da ne otputuje sa nacionalnim timom na Svetsko prvestvo u Kini.
Kvota u MaxBetu na pobedu Dinama protiv Rozenborga je 1.60.
Sve je bilo spremno za novog člana Sakramento Kingsa da bude lider Kanade na Mundobasketu, ali se on odlučio za drugačiji scenario i “Drumski Ratnici” će morati na to putešestvije bez njega.
On je treći igrač Sakramento Kingsa koji je ovoga leta odbio da nosi reprezentativni dres, pošto >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << su pre njega to učinili Marvin Begli i Dieron Foks.
Kori Džozef je u NBA ligi od 2011. godine u koju je stigao sa univerziteta Teksas i on je 2014. godine sa San Antonio Sparsima osvojio šampionski prsten.

The post Otkazi kao na traci – Kori Džozef ne ide u Kinu! appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

Greg Popović o favoritima na Mundobasketu

Izvor: 011vodič.com, 21.Avg.2019

Amerika i Australija će igrati 22. i 24. dve prijateljske utakmice u Melburnu uoči Svetskog prvenstva u Kini. Pred te utakmice selektor Sjedinjenih Država Greg Popovič imao je samo reči hvale o protivniku.. Kvota u MaxBetu na pobedu Dinama protiv Rozenborga je 1.60.. – Bez sumnje oni su tim...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.