Odom se probudio iz kome, pokazuje znake oporavka

Izvor: Press, 17.Okt.2015, 12:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odom se probudio iz kome, pokazuje znake oporavka

Bivša košarkaška NBA zvezda Lamar Odom, probudio se iz kome u bolnici u Las Vegasu i pokazuje znake oporavka, pošto je pre tri dana u besvesnom stanju nađen u jednoj javnoj kući u Nevadi.
            Kako prenosi agencija AP, Odom je otvorio oči, podigao palac i obratio se doktorima sa nekoliko reči. Odom (35) pronađen je u sredu u besvesnom stanju u bordelu "Ljubavni ranc" u blizini >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Las Vegasa . Slavni košarkaš je kako se navodi, koristio kokain, iako je ranije precizirano da je tokom boravka u bordelu popio 10 tableta biljne vijagre "zalivajući" ih konjakom. On je tokom karijere igrao za Majami, Dalas, Los Anđeles Lejkerse, sa kojima je osvojio titulu 2009. i 2010, kao i za LA Kliperse. Takođe je bio čan reprezentacije SAD koja je na Olimpijskim igrama u Atini 2004. osvojila bronzanu medalju. Odom se, inače, godinama borio sa zavisnošću od alkohola i droge.
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Odom se probudio iz kome

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Okt.2015

Bivša košarkaška NBA zvezda Lamar Odom probudio se iz kome u bolnici u Las Vegasu i pokazuje znake oporavka, pošto je pre tri dana u besvesnom stanju nađen u jednoj javnoj kući u Nevadi...Kako prenosi agencija AP, Odom je otvorio oči, podigao palac i obratio se doktorima sa nekoliko reči...Odom...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

ODOM SE PROBUDIO Lamar počeo da odgovara na poruke, posetili ga prijatelji

Izvor: Blic, 18.Okt.2015, 09:36

Bivša NBA zvezda Lamar Odom probudio se iz kome i polako se oporavlja, prenosi "Los Anđeles Tajms"...Lamar je pre nekoliko dana u jednoj javnoj kući u Nevadi upao u komu, počeli su da mu otkazuju rad srca i pluća, ali se polako oporavlja...To su otkrili njegovi prijatelji koji nisu želeli da odaju...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.