OVO JE BAŠ BOLELO: Bobi PATOSIRAO protivničkog igrača! A onda mu je cela hala SKANDIRALA (VIDEO+FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Dec.2018, 09:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OVO JE BAŠ BOLELO: Bobi PATOSIRAO protivničkog igrača! A onda mu je cela hala SKANDIRALA (VIDEO+FOTO)

Klasičan nokaut.

Klipersi su pobedom nad Dalasom prekinuli crnu seriju od četiri uzastopna poraza, ali je meč obeležio fantatstični Luka Dončić. Slovenac je ostvario rekord karijere od dolaska u NBA, međutim, ovaj duel ostao je upamćen i po potezu Bobana Marjanovića.

NBA: Dončić pred očima Teodosića uradio nešto što nije nikad u životu (VIDEO)

BOGOVI SU PALI U MORAČU: Budućnost dovodi Lebronovog SAIGRAČA i dvostrukog NBA šampiona >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << (VIDEO+FOTO)

BOMBA NAD BOMBAMA: PAO smenio Paskvala i doveo na klupu NBA legendu (FOTO)

Srpski centar je u želji da izblokira Lou Vilijamsa žestoko "opalio" igrača Maveriksa Salaha Mežrija. Iako je potez bio bez zle namere, nema sumnje da bi većinu ljudi Marjanović u ovakvom napadu "nokautirao".

El Staples con gritos de “MVP, MVP” para Marjanovic. 😂😂😂 pic.twitter.com/vUVlJCvnVj

— Sweet Hoops NBA (@SweetHoopsNBA) December 21, 2018

Mežri je ostao na parketu, a Bobi se nedugo zatim ponovo našao u centru pažnje. Naime, prilikom izvođenja slobodnih bacanja, publika u Los Anđelesu skandirala je Marjanoviću toliko glasno, da se orilo Stejpls centrom: "MVP, MVP".

Boban Marjanovic (@BobanMarjanovic) and DeAndre Jordan (@DeAndre) reunite and hug at halfcourt after the game 😭😭 #Clippers #Mavs pic.twitter.com/uUWcX7XQtu

— Tomer Azarly (@TomerAzarly) December 21, 2018

Nema sumnje da kada je god u igri, Bobi uživa veliku popularnost kod navijača Klipersa.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

GROBARI SE NADAJU: Bivši igrači Partizana ostaju bez KLUBA! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Dec.2018

Crno-beli deklasirali Turk Telekom...Košarkaši Partizana deklasirali su Turk Telekom (izveštaj pročitajte OVDE) i obezbedili plasman u TOP 16 fazu Evrokupa. Ko će biti protivnici i kakav je raspored crno-belih pročitajte OVDE, a ne bi bilo iznenađenje ukoliko igrački kadar Parnog valjka bude...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.