Novi poraz Klipersa, Teo 2+2, Marjanović bez minuta (VIDEO)

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Dec.2018, 10:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi poraz Klipersa, Teo 2+2, Marjanović bez minuta (VIDEO)

Los Anđeles Klipersi pretrpeli su šesti poraz u poslednjih sedam mečeva. Bolji od njih bila je Oklahoma Siti Tander rezultatom 110:104. Srpski košarkaš Miloš Teodosić dobio je deset minuta na utakmici, dok Boban Marjanović nije ulazio na teren.

Teo je za kratak period pogodio jednu dvojku i uz to je imao dve asistencije. Klipersi su na kraju treće četvrtine gubili sa 17 poena razlike i tu je negde meč bio rešen.

U poraženom sastavu Danilo Galinari je postigao >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << 28 poena, Tobajas Heris 22, dok je Montrez Herel imao jedan manje. Tander je do trijumfa predvodio sjajni Pol Džordž sa 33 poena, dok je Vestbruk imao učinak od 13 poena, 9 skokova i 12 asistencija.

Klipersi imaju skor od 17/12, odnosno Tander 18/10.



Košarkaši Finiks Sansa pobedili su pred domaćom publikom Minesotu Timbervulvs sa 107:99.

Izabranici Igora Kokoškova ostvarili su drugu pobedu zaredom i time su najavili nešto bolje partije u nastavku sezone.

Sansi su ove sezone možda i najlošiji sastav u NBA i ovo im je bila tek šesta pobeda u trideset odigranih utakmica.

Raduje što se na teren vratio Devin Buker, koji je meč završio sa 28 poena, sedam skokova i sedam asistencija, uz sjajnih 10/16 iz igre. Odličan je bio i Ti Džej Voren sa 21 poenom, kao i "ruki" Diandre Ejton sa učinkom od 18 poena i 12 skokova.

Kod ekipe iz Mineapolisa najefikasniji bio je Karl-Entoni Tauns sa 28 poena i 12 skokova, dok je Derik Rouz ubacio 25 za 33 minuta.

Vulvsi su poraženi 16. put u 29 mečeva, dok su već pomenuti Sansi upisali šestu pobedu u sezoni.



Orlando bolji od Jute u Meskiku

Košarkaši Orlando medžika savladali su Jutu džez sa 96:89 u meču NBA lige odigranom u Meksiko sitiju.

Već godinama NBA liga određeni broj mečeva sezone izmesti u susedni Meksiko, a ovoga puta Orlando je odigrao dve utakmice i dva puta slavio.

Nakon Čikaga, oni su sinoć bili bolji i od Jute, u meču koji je za standarde najjače lige sveta bio prilično neefikasan (poluvreme 35:33).

Ipak, u drugom delu, ili bolje reći u poslednjoj četvrtini ekipe su se "probudile" i meksičkoj publici pružile bolju predstavu, u kojoj je bolji i spretniji bio Orlando - 96:89 na kraju za Medžik.

Francuz Evan Furnije ubacio je 24 poena, dok je crnogorski centar Nikola Vučević odigrao takođe vrlo dobar meč zabeleživši 15 poena uz 19 skokova.

U poraženom sastavu Donovan Mičel je dao 24, a Derik Fejvors tri poena manje.



NBA, subota na nedelju:

Medžik – Džez 96:89

Hornets – Lejkers 100:128

Pistons – Seltiks 113:104

Grizlis – Rokets 97:105

Spars – Buls 93:98

Tander – Klipers 110:104

Sans – Timbervulvs 107:99

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.