Nikola Jokić, ponovo među zvezdamaa NBA lige

Izvor: RTS, 31.Jan.2020, 02:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikola Jokić, ponovo među zvezdamaa NBA lige

Nikola Jokić dobio je još jedno priznanje za sjajne igre koje pruža u NBA ligi. Drugi put za redom igraće na meču Svih zvezda (All Star Game) za dve sedmice u Čikagu.
Centar Denvera Nikola Jokić igraće na Ol star utakmici, koja se za dve nedelje igra u Čikagu, saopštila je NBA liga.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << />
Jokić, Rudi Gober,  Brendon Ingram, Donovan Mičel, Kris Pol i Dejmijen Lilard će pojačati ranije izabranu prvu petorku tima Zapadne konferencije, koju predvodi Lebron Džejms.
Za  Lebronov tim utakmicu će početi Entoni Dejvis, Lebron Džejms, Luka Dončić, Džejms Harden i MVP prošlogodišnjeg finala Kavai Lenard.
Za Istok Janisa Adetokumba utakmicu u Čikagu će početi, Džoel Embid, naravno Janis Adetokumbo, Kemba Voker, Tre Jang i Paskal Sijakam.
Rezerve će biti: Džimi Batler, Ben Simons, Kris Midlton, Džejson Tejtum, Domantas Sabonis, Kajl Lauri i Bam Adebajo. 
 
 

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jokić nastavio seriju u novoj pobedi Denvera

Izvor: RTS, 31.Jan.2020

Nikola Jokić je nastavio seriju odličnih igara predvodivši tim Denvera u pobedi nad Jutom sa 106:100 u derbiju Zapadne konferencije. Jokić je utakmicu ponovo završio sa dvostrukim dvocifrenim učinkom. . Nikola Jokić...

Nastavak na RTS...

Raspoloženi Džoker punio i dodavao, Bogdan namestio snajper

Izvor: MozzartSport.com, 31.Jan.2020

To može samo Nikola Jokić! Fantastični, a tako posebni centar Denvera je imao još jedno odlično veče na NBA parketima sa brojkama koje mogu da zbune onoga ko ne zna o kakvom se košarkašu radi. Naime, iako igra na "petici" on je sinoć zabeležio više nego duplo više asistencija od skokova,...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.