NOVI PRESEK GLASOVA ZA NBA OL-STAR: Jokić i dalje drži 5. poziciju!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jan.2022, 21:32

NOVI PRESEK GLASOVA ZA NBA OL-STAR: Jokić i dalje drži 5. poziciju!

Srpski centar ima podršku navijača.

Napravljen je novi presek glasova za NBA Ol-Star meč.

Domaćin ovogodišnjeg Ol-Star vikenda je Klivlend, a početak spektakla zakazan je za 19. i 20. februar.

Kako je objavio Šems Čaranija, objavljeni su poslednji rezultati glasanja i srpski centar Nikola Jokić se visoko kotira.

Centar Denvera je i dalje na petoj poziciji sa ubedljivom prednošću u odnosu na najbliže pratioce, što govori da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << će postati prvi srpski igrač starter u najvećoj NBA utakmici.

Lakers’ LeBron James leads all players in fan votes for the latest returns of the All-Star Game: pic.twitter.com/dwlcP9T0S1

— Shams Charania (@ShamsCharania) January 20, 2022

Trenutno najviše glasova ima Lebron Džejms čak 8.827.449, dok je na mestu broj dva Stef Kari sa 6.019.418, potom sledi Kevin Durent sa 5.496.513, pa Janis Adetokumbo sa 5.124.925 i odmah iza njih Nikola Jokić sa 4.132.552.
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.