NEČUVENO: Skandal u NBA! Marko Gudurić SUSPENDOVAN zbog tuče (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Jan.2020, 11:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEČUVENO: Skandal u NBA! Marko Gudurić SUSPENDOVAN zbog tuče (VIDEO)

Incident se desio na meču protiv Njujorka.

Rukovodstvo NBA lige suspendovalo je srpskog košarkaša Marka Gudurića i još petoricu aktera tuče, koja se dogodila na meču između Njujorka i Memfisa (106:127).

Iako bivši igrač Crvene zvezde i Fenerbahčea nije bio akter tuče u "Medisonu", suspendovan je zbog uletanja na teren sa klupe, što je strogo zabranjeno prema NBA propisima.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Incident je izazvao bek Niksa, Elfrid Pejton, koji je namerno gurnuo Džoa Kraforda prilikom šuta, koji je želeo momentalno da se obračuna s njim.

U sekundi su se umešali i ostali akteri, a sa klupe je sve to pratio i Marko Gudurić, koji je poželeo da uleti sa klupe na teren, što je u NBA strogo zabranjeno. Uprkos činjenici da reprezentativac Srbije nije bio blizu sukoba, niti je učestvovao, prišao je uz aut ispod koša, čak je i zaustavio saigrača koji je takođe sa klupe želeo da utrči na teren, to nije bilo dovoljno čelnicima najjače lige na svetu da mu izreknu kaznu.

Gudurić i Džaren Džekson su suspendovani jedan meč i neće konkurisati za duel sa Nju Orleansom, ova utakmica igra se u noći između petka i subote (02.00). Osim suspenzije, gore su prošli Markus Moris koji je kažnjen sa 35.000 dolara i Kraford sa 25.000.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda fudbalerka iz Venecuele Sonja O Nil.

You got a sick vibe,I wanted more than one✨ . . . . #instagood #picoftheday #photooftheday #women #love #athlete

Објава коју дели Sonia María (@soniaoneill_) дана 2. Јан 2020. у 11:33 PST

Just imagine there’s a beach behind me 🏝 . . . #builtnotbought #naturalbodies #lifestyle #fitness #fitnessgirl #instagood #picoftheday #love #athlete

Објава коју дели Sonia María (@soniaoneill_) дана 29. Дец 2019. у 5:19 PST

Thanks to the lighting for being my filter yet making my hair look weird . . Gracias a la luz por ser mi filtro.. y por hacer que mi cabello se vea raro 🙃 . . . #instagood #photooftheday #picoftheday #love #photo

Објава коју дели Sonia María (@soniaoneill_) дана 19. Нов 2019. у 12:24 PST

Објава коју дели Sonia María (@soniaoneill_) дана 9. Јун 2019. у 6:37 PDT

Објава коју дели Sonia María (@soniaoneill_) дана 12. Дец 2017. у 9:09 PST
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.