NBA zvezda se pita, ko je beše Darko Miličić? (video)

Izvor: Sportske.net, 28.Mar.2020, 11:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NBA zvezda se pita, ko je beše Darko Miličić? (video)

Bivši srpski košarkaš je bio ispred njega na draftu.

Dvejn Vejd i Karmelo Entoni su veliki prijatelji, ista su draft generacija, izrasli su u fenomenalne košarkaše, koji će ostati upamćeni u istoriji najboljeg košarkaškog takmičenja na svetu.

Melo je još uvek aktivan, igra za Portland Trejl Blejzerse, Vejd se minulog leta povukao.

Dvojac je u svojim domovima zbog pandemije koronavirusa, pa su putem društvenih mreža razgovarali, a njihov razgovor >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << su mogli da prate i fanovi.

U jednom trenutku Vejd je pomenuo Darka Miličića, bivšeg srpskog košarkaša, koji je 2003. godine bio drugi pik na NBA draftu.

Te godine je ispred Darka bio samo LeBron Džejms, a odmah iza bio je Karmelo Entoni, Majami je kao petog pika izabrao Dvejna Vejda.

Ipak, Karmelo ga je zbunjeno upitao: "Ko?".

Vejd se nasmejao i objasnio mu da govori o momku koji je izabran iza Džejmsa na draftu, a Melo se "iskupio" tako što je rekao da ga nije čuo, jer mu je telefon blokirao.

Darko možda nije imao individualno gledano uspešnu NBA karijeru, ali je osvojio prsten sa Detroit Pistonsima, Karmelo je jedini od pet najboljih pikova iz te generacije koji ne može da se pohvali titulom u najjačoj ligi na svetu.

Carmelo Anthony "forgot" who was drafted before him in 2003 while talking with Dwyane Wade.

2003 NBA Draft (The 1st 5 picks):

1. LeBron James

2. Darko Miličić

3. Carmelo Anthony

4. Chris Bosh

5. Dwayne Wade pic.twitter.com/PDAzDj7ujT

— Lee Harvey (@MusikFan4Life) March 28, 2020

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

TELEFON TI SE POKVARIO KADA SI SPOMENUO NJEGOVO IME: Karmelo Entoni ne može da preboli Darka Miličića! (VIDEO)

Izvor: Kurir, 28.Mar.2020

NBA zvezda Karmelo Entoni ne može da "preboli" činjenicu da je srpski košarkaš Darko Miličić bio ispred njega na draftu sada već daleke 2003. godine. 

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.