NBA: Tompson se zapalio pred Ol Star, Milvoki nastavlja da posrće (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Feb.2024, 09:34

NBA: Tompson se "zapalio" pred Ol Star, Milvoki nastavlja da posrće (VIDEO)

Slavila i Minesota.

U najjačem košarkaškom takmičenju na svetu, NBA ligi odigrane su svega tri utakmice u noći između četvrtka i petka.

Pobede su ostvarili Memfis, Golden Stejt i Minesota.

Najuzbudljivije je bilo u Juti gde je posle velike borbe Golden Stejt slavio (140:137). Najbolji kod "ratnika" je bio Klej Tompson sa 35 poena, koliko je imao i Kolin Sekston u ekipi Džeza. Stef Kari je meč >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << završio sa 16 poena i deset asistencija.

Klay Thompson came off the bench and made a big-time impact tonight 🔥

35 PTS | 6 REB | 7 3PM pic.twitter.com/mILnbVbyP3

NBA (@NBA) February 16, 2024

Milvoki je nastavio da posrće od dolaska Doka Riversa na klupu. Baksi su poraženi na gostovanju Memfisu (113:110). Džekson i Vilijanms su ubacili po 27 poena i bili najzaslužniji za pobedu Grizlisa. Dabl-dabl učinak Janisa Adetokumpa od 35 poena i 12 skokova nije bio dovoljan gostima da dođu do trijumfa.

Minesota je bez problema slavila na gostovanju Portlandu (128:91). Najraspoloženiji je bio Edvards sa 34 ubačena poena , dok je Karl Entoni Tauns ubacio 23, uz osam skokova.

U NBA ligi sada sledi pauza usled Ol Stara u Indijanapolisu koji počinje 18. februara.

NBA, REZULTATI

Memfis - Milvoki 113:110

Juta - Golden Stejt 137:140

Portland - Minesota 91:128

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.