NBA: Janisa niko ne može da zaustavi, Kari i Tomson srušili Toronto

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jan.2023, 09:55

NBA: Janisa niko ne može da zaustavi, Kari i Tomson srušili Toronto

Odigrano pet mečeva u najjačoj ligi.

Prethodne noći doigrano je samo pet utakmica u NBA ligi, a nikoga od srpski igrača nije bilo na parketu. Milvoki je predvođen Janisom Atetokumpom savladao Indijanu 141:131, dok je Golden Stejt u San Francisku bio bolji od Toronto Reptorsa 129:117.

Milvoki nije imao mnogo problema u meču sa Indijanom. Baksi su potpuno nadigrali Pejserse i već na poluvremenu imali 29 poena prednosit, a iako je Indijana odgovorila u trećoj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << deonici koju je rešila u svoju korist sa 14 poena prednosti i tako gotovo prepolovila zaostatak, gosti su iskontrolisali meč do kraja i ostvarili pobede. Janis Atetokumpo predvodio je Milvoki sa dabl-dabl učinkom od 41 poena i 12 skokova, dok je Džru Holidej ostao nadomak tripl-dabla sa 20 poena i po devet asistencija i skokova. Majls Tarner bio je najefikasniji u Indijani sa 24 poena, a dva manje je postigao Badi Hild.

Toronto je prvu četvrtinu uspeo da reši u svoju korist, ali je sve posle toga prošlo u znaku Golden Stejta. Ratnici su dobili svaku od preostale tri četvrtine i stigli do 25. pobede u sezoni predvođeni Stefom Karijem koji je postigao 35 poena uz 11 asistencija, dok je Klej Tompson dodao 29 poena. Fredf Van Flit je sa 28 poena i 10 skokova bio najbojli u Torontu, dok je Skoti Barns postigao 24.

Rezultati

Indijana - Milvoki 131:141

Minesota - Memfsi 111:100

Majami - Orlando 110:105

Oklahoma - Klivlend 112:100

Golden Stejt - Toronto 129:117

Pogledajte kako izgleda Maria, ćerka Pepa Gvardiole
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.