NBA: Bogdanović trojkama NAMUČIO šampiona, Janis PROTUTNJAO kroz Los Anđeles (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Nov.2019, 01:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NBA: Bogdanović trojkama NAMUČIO šampiona, Janis PROTUTNJAO kroz Los Anđeles (VIDEO)

uzbudljivo veče na terenima širom Amerike.

U noći između srede i četvrtka odigrano je devet mečeva u NBA, a na terenu su se našla četiri srpska košarkaša. Sakramento Kingsi, Bogdana Bogdanovića i Nemanje Bjelice, poraženi su od branioca prstena u Torontu sa 124:120, a srpski bek je pružio sjajnu partiju sa 22 poena (6/11 trojke), dok je "Profesor" dodao sedam koševa.

Marko Gudurić je sa sedam poena >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << učestvovao u pobedi Memfisa nad Minesotom rezultatom 137:121, a Marjanović je igrao nepuna dva minuta u minimalnoj pobedi Dalasa nad Orlandom (107:106) i nije uspeo da se upiše u listu strelaca.

U jednom od derbija večeri Milvoki je u "Stejpls Centru" savladao oslabljene Kliperse sa 129:124, a fenomenalnu partiju pružio je prošlosezonski MVP lige, Janis Adetekumbo, koji je meč završio sa čak 38 poena, 16 skokova i devet asistencija. U poraženom sastavu Herel i Vilijamsu su postigli po 34 koša, ali nedovoljno za trijumf nad Baksima.

Kingsi su pružili dobar otpor šampionu u Kanadi, ali ih je slaba prva četvrtina koštala pobede, s obzirom da su konstantno jurili zaostatak koji je nakon prvog kvartala iznosio 13 poena (36:23). Bjelica je, uz sedam poena zabeležio dva skoka i jednu asistenciju, dok je Bogdanović odličnom poenterskom učinku pridodao dve uhvaćene lopte i tri proigravanja.

Najefikasniji među Kingsima bio je Barns sa 26 poena, dok je u pobedničkom sastavu Lauri postigao 24, a Sijakam 23 (13 skokova).

Gudurić je, uz sedam poena, zabeležio po četiri skoka i asistencije za 16 minuta koliko je igrao za Memfis u čijim je redovima najefikasniji pojedinac bio Bruks sa 31 košem. Kod Vukova, standardno su strelce predvodili Vigins sa 30 i Tauns sa 25 poena i 13 uhvaćenih lopti.

Dončić je još jednom bio sjajan i predvodio je Meverikse do pobede nad Medžikom. Slovenac je dao 27 koševa, uz po sedam skokova i asistencija, pa je kompenzovao očajno šutersko veče Porzingisa koji je dobacio do deset koševa, ali uz 4/14 iz igre. Vučević je imao novi dabl-dabl sa 19 poena, 11 skokova i sedam uspešnih dodavanja.

Od  ostalih mečeva izdvajamo trijumf Hjustona nad desetkovanim Golden Stejtom (129:112), uz 36 poena Džejmsa Hardena, dok je Juta u neizvesnom meču upisala pobedu nad Filadelfijom sa 106:104.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Amelija Vega, supruga Ala Horforda

Hoy recordamos a la hermosa Amelia Vega, Miss Universe 2003 de REPÚBLICA DOMINICANA😍 La única dominicana que ha ganado la corona del Miss Universe. . . . #AmeliaVega #MRDU #missrepublicadominicana #MissDominicanRepublic #DominicanRepublic #MissUniverse #MissUniverso #TBT

Објава коју дели Todas Misses by Bryan Medina (@todasmisses) дана 14. Сеп 2017. у 5:52 PDT

Amelia Vega explota contra bullyng cibernético tras ataque contra su hija http://noticialibre.com/2017/09/07/amelia-vega-explota-contra-bullyng-cibernetico-tras-ataque-contra-su-hija/

Објава коју дели Manuel Santos Mercedes (@manuel.santosmercedes) дана 7. Сеп 2017. у 12:21 PDT

Miss Universe 2003 Amelia Vega from Dominican Republic 👑🇩🇴 . . #dominicanrepublic #missuniverse #missuniversedominicanrepublic #missuniverso #ameliavega #missdominicanrepublic #confidentlybeautiful . . #latina #dominican #latinamerica #northamerica #model #beautiful #beautyqueen #pageantgirls #pageant #sash #crown #smart #sexy #igers #igersdominicanrepublic #igersnorthamerica #instamood #instagood #instadaily #picoftheday #photooftheday #dominicanqueen

Објава коју дели Beauty Queen Lover💋 (@beautyqueen_lover) дана 30. Авг 2017. у 7:14 PDT

#MissDominicanRepublic2002 #MissUniverse2003 🇩🇴 🌷

Објава коју дели 🌺🥀 (@latinaunited) дана 1. Сеп 2017. у 8:15 PDT

Belleza de mujer 💕

Објава коју дели Reinas de belleza LATINAS💖 (@the.universe.beautiful) дана 30. Јун 2017. у 10:36 PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.