NBA: Bjelica solidan u porazu! Kari OČAJAN

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Dec.2021, 09:07

NBA: Bjelica solidan u porazu! Kari OČAJAN

Bruklin slavio u gradskom derbiju.

Košarkaši Finiksa su u NBA ligi savldali Golden Stejt sa 104:96. Srpski košarkaš Nemanja Bjelica je za nešto više od 15 minuta igre postigao četiri poena uz šest skokova i dve asistencije.

Poraz Golden Stejta leži u čininici da je Stef Kari ima očajan šut (4/21) i da je postigao samo 12 poena.

Bruklin je nadigrao Njujork 112:110 u samoj završnici sinoćnog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << derbija NBA lige.

Džejms Harden je meč završio sa 34 postignuta poena uz 10 skokova, a nedostajale su mu dve asistencije za tripl-dabl učinak. Durent je meč završio sa 27 poena i devet dodavanja, a pogodio je nekoliko teških i jako bitnih šuteva u finišu kada je bilo najpotrebnije.

U timu Njujorka najefikasniji je bio Džulijs Rendl sa 24 poena, devet skokova i osam asistencija.

REZULTATI

Bruklin - Njujork 112:110

Toronto - Memfis 91:98

Finiks - Golden Stejt 104:96

Portland - Detroit 110:92

Sakramento - L.A. Lejkers 92:117

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.