Mračne vesti za Voriorse  Durent pokidao ACL?

Izvor: B92, 01.Mar.2017, 13:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mračne vesti za Voriorse " Durent pokidao ACL?

Košarkaš Golden Stejta Kevin Durent mogao bi da završi sezonu u NBA ligi jer se sumnja da je pokidao prednji ukršteni ligament levog kolena. On je povredu doživeo na krajnje neobičan način " u duelu ispod koša bili su Marćin Gortat i Zaza Pačulija, Poljak je bacio rivala na zemlju, a ovaj pao saigraču na nogu i povredio ga.
Pogledaj vesti o: Vašington

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"Ratnici" u problemu, Durent završio sezonu? (VIDEO)

Izvor: Nezavisne Novine, 01.Mar.2017

Košarkaš Golden Stejta Kevin Durent mogao bi da završi sezonu u NBA ligi jer se sumnja da je pokidao prednji ukršteni ligament lijevog koljena...Durent se povrijedio već u drugom minutu utakmice sa Vašington Vizardsima (112:108), zbog čega je morao da napusti teren i nije se vraćao u igru...On...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.