Meloun ima važnu poruku za Nagetse

Izvor: B92, 12.Jun.2023, 08:14

Meloun ima važnu poruku za Nagetse

Košarkaši Denver Nagetsa u noći između ponedeljka i utorka imaće prvu meč loptu za osvajanje šampionskog trofeja NBA lige.

Tim Majka Melouna vodi sa 3-1, a u svojoj "Bol areni" dočekaće Majami Hit (2.30) u petom meču finalne serije.

Jedan korak deli ih od istorijskog uspeha i prve titule, a pred najvažniju utakmicu od postojanja franšize trener Nagetsa imao je poruku za svoj tim.

"Moja najveća briga u vezi sa bilo kojom odlučujućom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << utakmicom je ljudska priroda i borba protiv toga. Većina timova, kada ima prednost od 3-1 poleti. Opuštaju se i tada jednostavno uzimaju zdravo za gotovo i pomisle mi ćemo ovo dobiti", rekao je Meloun.

Bez obzira što njegov tim ima prednost, Meloun je oprezan.



"Znamo da je sve moguće. Zato je moja poruka našem timu bila da naš pristup mora da bude mi smo u zaostatku 3-1. Oni su očajni. Moramo da budemo još očajniji. Oni su gladni, a mi moramo da budemo još gladniji“,
poručio je Meloun.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

”MORAMO DA BUDEMO JOŠ OČAJNIJI”: Moćna poruka trenera Nagetsa pred MEČ LOPTU u finalu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jun.2023

Hoće lo Denver ispisati istoriju....Košarkaši Denver Nagetsa u noći između ponedeljka i utorka imaće prvu meč loptu za osvajanje šampionskog trofeja NBA lige. Tim Majka Melouna vodi sa 3-1, a u svojoj "Bol areni" dočekaće Majami Hit (2.30) u petom meču finalne serije...Jedan korak deli ih...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Besana noć pred ljubiteljima košarke: Jokićev Denver na korak do istorijske titule

Izvor: Nezavisne Novine, 12.Jun.2023

Košarkaši Nagetsa i Hita igraju u Denveru peti meč finalne serije NBA lige, a ekipa Nikole Jokića pobjedom bi došla do prve titule u istoriji franšize.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.