Makabi Tel Aviv na korak od Sonija Vimsa

Izvor: MozzartSport.com, 07.Apr.2016, 08:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Makabi Tel Aviv na korak od Sonija Vimsa

Bivši košarkaš CSKA se vraća u Evropu iz NBA lige, piše Eurohups

Očajna sezona Makabija iz Tel Aviva naterala je čelnike kluba da ozbiljno priđu pravljenju tima za narednu sezonu. Izraelci su, prema tvrdnji tamošnjih medija, već privoleli Kvinsija Milera i Majka Cirbesa u svoje redove, a kako piše Eurohups, dres Makabija će obući Soni Vims. On je preko Tvitera odgovorio >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << na pitanje Eurohupsa sa "Vratio sam se".

On bi trebalo da potpiše dvogodišnji ugovor sa Ponosom Izraela.

Bivša zvezda moskovskog CSKA započeo je sezonu u Finiksu, a završio u Filadelfiji je u bio u kontaktu sa klubom od 16. februara. Ali, sada se samo čeka na zvaničnu objavu ovog transfera.

Makabi spreman za potpuno renoviranje: Stiže Barcokas, pregovara se sa Bajksom, Vimsom...

Vims je u karijeri igrao još i za Denver, Kolorado, Toronto i Žalgiris.

(FOTO: MN Press)
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Makabi ne staje, dovodi i Vimsa

Izvor: B92, 07.Apr.2016

Američki košarkaš Soni Vims najverovatnije će se vratiti u Evropu i potpisati dvogodišnji ugovor sa Makabijem. Zato je 198 cm visoki bek spreman na povratak u Evropu, a Makabi posle očajne sezone želi da se vrati u vrh.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.