Izvor: Nezavisne Novine, 11.Feb.2016, 00:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lejkersi pokušali da trejduju Kobija za Lebrona

LOS ANĐELES - Možete li da zamislite Kobija Brajanta u dresu nekog NBA kluba a da to nisu Los Anđeles Lejkersi?

Vjerovatno ne, ali je malo falilo, prema podacima novinara ESPN-a, koji je otkrio detalje planiranog trejda koji je mogao da preokrene modernu istoriju najjače košarkaške lige svijeta.

Naime, Lejkersi su 2007. godine planirali da trejduju Kobija Brajanta za Lebrona Džejmsa. Brajant je tada bio u punoj snazi, imao je 28 godina i igrao je jednu od >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << najboljih sezona.

Sa 32 poena prosječno po utakmici on je tada proglašen za MVP-ja NBA lige. Ipak, Lebron je to bio pet puta uzastopno poslije toga.

Kobi je tada bio nezadovoljan u Lejkersima i tražio je trejd. Klivlend je dobio ponudu i to je bila prva koju su ozbiljno razmotrili, prema navodima izvora iz kancelarije Kavalirsa.

Kobi Brajat igra posljednju sezonu u karijeri, a u posljednje vrijeme pruža sjajne partije, koje podsjećaju na dobru staru "crnu mambu".

(NN/Telegraf.rs)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.