LUDNICA U AMERICI: Tri NBA kluba zaratila zbog Srbina (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Apr.2017, 18:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LUDNICA U AMERICI: Tri NBA kluba zaratila zbog Srbina (FOTO)

Mediji bruje.

Miloš Teodosić će gotovo izvesno igrati u NBA sledeće sezone. Američki mediji otkrili su da su čak tri NBA kluba spremna da mu ponude trogodišnji ugovor vredan između 12 i 15 miliona evra. Kapiten reprezentacije Srbije, 30-godišnji plejmejker CSKA Moskve, postaće na kraju sezone slobodan u izboru nove sredine, pošto mu ističe >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ugovor sa čelnicima Armejaca.

Rumor Central: Bryan Colangelo in Spain scouting Milos Teodosic, Furkan Korkmaz #76ers #Sixers https://t.co/SuiDg7iEy3

— Instant NBA Updates (@InstaNBAUpdates) 26. април 2017.

Milos Teodosic in the black and white next season? #Nets #Teodosic @MilosTeodosic4 pic.twitter.com/TrboUQzpnK

— NetsLink (@NetsLink) 26. април 2017.

The Dallas Mavericks Should Look at Milos Teodosic https://t.co/W3rk7KQeis #Dallas Mavericks

— goodbasketball (@GooduBasketball) 26. април 2017.

Čelnici Dalasa, Bruklina i Filadelfije žele Srbina u timu, a Teodosić je najavio da neće potpisati za novi klub sve dok se ne završi Fajnal for Evrolige u Istalnbulu, gde će braniti pehar osvojen lane u Berlinu. Generalni menadžer Filadelfije Brajan Kolanđelo gledao je Teodosića u utorak uveče protiv Baskonije, u trećem meču četvrtfinalne serije plej-ofa Evrolige, dok su predstavnici Bruklina nekoliko puta ove sezone dolazili u Moskvu da gledaju kapitena Orlova. Ostaje da se vidi šta će odlučiti Teodosić, ali sudeći po njegovim izjavama, došlo je vreme da najbolji plejmejker Evrope zaigra u NBA ligi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.