LUDI SRBIN U ISTORIJI: Pobedu nad Oklahomom dugo će PAMTITI Greg Popović (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jan.2019, 23:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LUDI SRBIN U ISTORIJI: Pobedu nad Oklahomom dugo će PAMTITI Greg Popović (FOTO)

Ukrao šou igračima.

Pobeda San Antonija nad Oklahomom posle dva produžetka (154:147) svrstala je Grega Popovića na treće mesto po broju pobeda među trenerima u NBA ligi i tako je ukrao šou igračima koji su se borili u fenomenalnoj utakmici koja je završena sa preko 300 poena.

Rekorder je po broju trijumfa s jednim klubom, jedan od samo petorice koji su osvojili pet šampionskih prstenova, te jedan od devet trenera sa hiljadu pobeda u najjačoj košarkaškoj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ligi na svetu.

Con la victoria de la pasada madrugada #GregPopovich supera a #JerrySloan en la lista de entrenadores con más victorias en la #NBA y se coloca en tercer lugar. pic.twitter.com/Pn4Vgv1emv

— Fer Agras (@AgrasFer) January 11, 2019

Najnovija pobeda protiv Oklahome bila mu je 1222. u karijeri i tako je, samo tri dana nakon što se izjednačio s Džerijem Slounom, preskočio i njega i postao je treći najuspešniji trener u NBA istoriji po ovom kriterijumu.

Ispred Popovića su Leni Vilkins sa 1332 i Don Nelson sa 1335 trijumfa.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.