LARKIN SABIRA UTISKE POSLE TITULE: Ne bih ovo menjao ni za NBA

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Maj.2022, 11:14

LARKIN SABIRA UTISKE POSLE TITULE: Ne bih ovo menjao ni za NBA

Amerikanac uživa u Evropi.

Košarkaši Efresa uspečli su na fajnal foru u Beogradu da odbrane titulu šampiona Erolige pošto su u finalu savladali Real Madrid, a srpski reprezentativac Vasilije Micić drugug godinu u nizu je proglašen za MVP-ija finala.

Naravno, Micić ne bi mogao da uradi mnogo bez pomoći Šejna Larkina koji je bio posebno raspoložen u polufinalu protiv Olimpijakosa. Amerikanac sa turskim pasošem sabrao je utiske posle završetka fajnal fora i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ističe da ništa ne bi menjao u svojoj karijeri.

 - Izuzetno sam srećan sa onim što sam postigao u svojoj karijeri. Odrastao sam u Americi, nisam znao puno o evropskoj košarci. Kako je to biti ovde, osetiti tu strast, tu atmosferu... Uraditi stvari stvari koje sam uspeo da postignem ovde, ne bih to menjao za ceo svet - rekao je Larkin kome više ni NBA liga nije toliko primamljiva opcija. - Čak iako bih mogao da odem u NBA i da tamo potpišem maksimalni ugovor, ja bih izabrao ovo. Biti u mogućnosti da igraš pred ovim navijačima, ta strast i atmosfera stvaro su nešto posebno. Ovo je bilo sjajno i jako sam srećan zbog svega.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.