Koja je razlika između Jokića i Lebrona?

Izvor: Piplmetar.rs, 20.Maj.2023, 02:30

Koja je razlika između Jokića i Lebrona?

Košarkaši Denver Nagetsa savladali su Los Anđeles Lejkerse sa 132:126 i poveli sa 1-0 u finalnoj seriji plej-ofa Zapadne konferencije NBA lige.
Još jednu nezaboravnu partiju pružio je Nikola Jokić koji je meč završio sa 34 poena, 21 skokom i 14 asistencije zasenivši jednog od najboljih košarkaša u istoriji Lebrona Džejmsa koji igra u protivničkoj ekipi.
Nakon utakmice košarkaš Denvera Kentavijus Kaldvel – Poup koji je 2020. godine zajedno sa Lebronom u ekipi osvojio >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << NBA titulu sa Lejkersima uporedio je Jokića sa Džejmsom i dao veoma zanimljiv odgovor u čemu je razlika između njih dvojice.
„Mislim da je jedina razlika između njih dvojice ta što Džejms može više da skoči“, smatra Kaldvel-Poup.
Naravno, Jokiću je poređenje sa Lebronom prijalo.
„Poređenje sa jednim od najboljih ikada, ili najboljim ikada, mislim da je to stvarno sjajno“, odgovorio je Jokić nakon meča.



Opširnije
Izvor: Sportske NET

Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jokić: „Ne sećam se poraza od Lejkersa u balonu“

Izvor: Piplmetar.rs, 20.Maj.2023

Košarkaši Denver Nagetsa i Los Anđeles Lejkersa u noći između utorka i srede od 2.30 sati po našem vremenu otvaraju finale Zapadne konferencije NBA lige.. Serija se igra do četiri pobede, a prednost domaćeg terena ima Denver, koji je u regularnom delu sezone bili prvi na Zapadu, dok su Lejkersi...

Nastavak na Piplmetar.rs...

Jokić i Denver u Los Anđelesu – ključne stavke za treći meč

Izvor: B92, 20.Maj.2023

Košarkaši Denver Nagetsa gostuju Los Anđeles Lejkersima u trećem meču finala Zapadne konferencije NBA lige...Denver Nagetsi su uspešno odbranili domaći teren, vode sa 2-0 u seriji koja se sada seli u Kaliforniju i čekaju nas dva meča u "Crypto.com" Areni...Meč broj tri se igra u noći između...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.