Kobi Brajant - Genije i na terenu i van njega!

Izvor: Sportske.net, 16.Avg.2018, 18:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kobi Brajant - Genije i na terenu i van njega!

Za samo par godina, jedna investicija donela mu je neverovatnu količinu novca.

Kobi Brajant će definitivno ostati upamćen kao jedan od najboljih košarkaša svih vremena.

Redovno se vode debate o tome ko je zaista najbolji, jedni tvrde da je Majkl Džordan (većina), drugi da je LeBron Džejms, dok pojedini veruju da je to upravo Brajant, ali svi mogu da se slože da je bivša zvezda LA Lejkersa definitivno u samom vrhu i da ovu trojicu košarkaša razdvajaju nijanse.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Petostruki NBA šampion se od košarke oprostio 2016. godine, u poslednjoj utakmici ubacio je Juti 60 poena, sa svojih 37 godina.

Nakon što se povukao, sa svojim krakometražnim animiranim filmom "Draga košarko" (Dear Basketball), koji je baziran na tekstu koji je napisao 2015. godine, kada je objavio da se povlači iz aktivnog igranja košarke, Kobi Brajant je osvojio i Oskara.

Dokazao je svoju svestranost, a danas su se pojavile i informacije da je Kobi i vrstan investitor.

Naime, "Koka Kola" je otkupila određeni deo deonica kompanije "Bodi Armor", koja proizvodi energetska pića, nešto "zdravija" od "Getorejda".

Tako su deonice skočile, a 10% tih deonica pripada upravo jednom od najboljih košarkaša svih vremena.

Pre četiri i po godine ih je Brajant kupio za šest miliona američkih dolara, a one danas vrede 200 miliona dolara!

Strašna investicija bivšeg košarkaša, koji je za par godina zaradio onoliko koliko je dobio za 15 godina u NBA ligi, za skoro čitavu karijeru u košarci.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.