KAKAV OTAC, TAKAV I SIN: Andrej Stojaković u sastavu za PRESTIŽNU UTAKMICU!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jan.2023, 17:02

KAKAV OTAC, TAKAV I SIN: Andrej Stojaković u sastavu za PRESTIŽNU UTAKMICU!

Očevim stopama...

Sin prolavljenog srpskog košarkaša Predraga Peđe Stojakovića, Andrej Stojaković nastupiće na prestižnoj "Ol Amerikan" utakmici.

Za one koji nisu upućeni, radi se o revijalnom meču na kome nastupaju najbolji košarkaši iz srednjih škola u Americi.

Sudeći po tome ko je sve nastupao u mečevima ovakvog tipa reklo bi se da se radi o ozbiljnoj odskočnoj dasci. Svoje nastupe tu su obeležili i Majkl Džordan, Medžik Džonson i Kobi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Brajant.

Međutim, nije samo Andrej na spisku. Tu je još jedan sin čuvenog NBA košarkaša. U pitanju je Broni Džejms, sin Lebrona koji ovih dana pokušava da obori rekord Karima Abdula Džabara po broju postignutih poena.

Stojakoviću će svakako ovo značiti u daljem razvoju. On je u NCAA ligi odabrao Stenford pored brojnih drugih ponuda.

U srednjoj školi prosečno je beležio 25,3 poena, 9,3 skoka i 1,4 ukradenih lopti po meču. Šut iz igre bio mu je na 49 odsto iz igre, od čega 40 odsto za tri, a 80 odsto sa linije za slobodna bacanja.
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.