Jokić teži za 15 kg  mišići ili opuštanje? FOTO

Izvor: B92, 06.Dec.2020, 09:39

Jokić teži za 15 kg " mišići ili opuštanje? FOTO

NBA timovi su se okupili u svojim trening kampovima i pripremaju se za početak nove sezone koji je zakazan za 22. decembar.

Mnogi od njih imaju praksu da objavljuju podatke o stanju košarkaša po dolasku u njihov centar, pa je tako i Denver obavestio javnost o promenaka kod svojih igrača.

Tako smo dobili informaciju da je Nikola Jokić teži za čak 15 kilograma u odnosu na prošlu sezonu.

Svedoci >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << smo da je pre godinu dana Jokić drastično smršao i da mu je to pomoglo u sjajnim nastupima, te je Nagetse odveo do finala zapadne konferencije.

Tada je sa promenama u ishrani i treninzima imao 113 kilograma, a u kratkoj pauzi između dve sezone, sada Jokić teži čak 129 kilograma.

U međuvremenu se oženio i boravio je u Srbiji, a još uvek je dilema da li je "nabacio" 15 kilograma mišića ili je opet bilo prevelikog opuštanja.

Saznaćemo vrlo brzo, jer već od 11. decembra kreće se sa pripremnim mečevima.

Jokić i Denver će prvi meč igrati protiv Golden Stejt Voriorsa u noći između subote i nedelje.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

NAVIJAČI DENVERA U NEVERICI: Nikola Jokić se ugojio, ima znatno više kilograma nego prošle godine! (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 06.Dec.2020

NBA timovi su se okupili u svojim trening kampovima i pripremaju se za početak nove sezone koji je zakazan za 22. decembar.. The post NAVIJAČI DENVERA U NEVERICI: Nikola Jokić se ugojio, ima znatno više kilograma nego prošle godine! (FOTO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti -...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.