Jokić srušio Toronto, Bogdanović i Bjelica ekipu Dalasa (VIDEO)

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Dec.2018, 10:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jokić srušio Toronto, Bogdanović i Bjelica ekipu Dalasa (VIDEO)

Srpski košarkaš Nikola Jokić u pobedi Denvera nad Torontom 95:86 u NBA ligi bio je najbolji akter meča sa 26 poena, devet skokova i četiri asistencije.

Jokić je ponovo briljirao u Pepsi centru, sada protiv trenutno najuspešnijeg tima lige, i bio najefikasniji u svom timu za deveti poraz Reptorsa.

Srpskog centra najbolje je pratio Džamal Marej sa 19 pogodaka, dok gostima nije pomogao ni sjajni Kavaji Lenard sa 29.

Denver je na čelu Zapadne konferencije >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << sa skorom 20-9, a Toronto na Istoku sa 23-9.



Slavili su i Bogdan Bogdanović i Nemanja Bjelica sa Sakramentom protiv Dalasa 120:113, uz zapažene partije srpskog tandema.

Bogdanović je ubacio 15 poena, imao još sedam skokova i pet asistencija, dok je Bjelica isto toliko puta poentirao, ali uz 10 uhvaćenih lopti i četiri blokade.

Kod Kingsa su se najviše istakli Diaron Foks i Badi Hild sa po 28 pogodaka, isto koliko na drugoj strani Slovenac Luka Dončić.



Kingsi su sada na mestu za plej-of na Zapadu, na sedmom sa 16-13 i pobedom više od devetog Dalasa.

Ostali rezultati:

Bruklin - Atlanta 144:127

Klivlend - Filadelfija 105:128

Indijana - Njujork 110:99

Vašington - LA Lejkers 128:110

Nju Orleans - Majami 96:102
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Jokić srušio lidera lige, dabl-dabl Bjelice, Bogdanović 15 poena

Izvor: Vesti-online.com, 17.Dec.2018

Srpski košarkaši imali su sjajno veče u NBA ligi u kojima su slavili pobede...U centru pažnje bio je Nikola Jokić koji je predvodio Denver do pobede nad Torontom 95:86, u duelu lidera dve konferencije...Jokić je protiv najboljeg tima lige postigao 26 poena, uz devet skokova, četiri asistencije...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.