Jokić poželeo Dončiću dobrodošlicu sa 32-16 (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 19.Dec.2018, 11:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jokić poželeo Dončiću dobrodošlicu sa 32-16 (VIDEO)

Dve mlade zvezde Evrope i NBA košarke susrele su se i počastile nas sjajnim partijama. Jokićev Denver je bio bolji od Dončićevog Dalasa 126:118.

Nagetsi nastavljaju sjajna izadanja, sedam pobeda na domaćem terenu, 11 od poslednjih 13 duela završeni su trijumfalno.

Osovina Denvera Nikola Jokić je ubacio 32 poena i upisao 16 skokova, podelio četiri asistencije i tri puta ukrao loptu. Glavni igrač rivala Luka Dončić je parirao sa 23 poena i 12 >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << asistencija. Loša stavka bio je procenat šuta iz igre - 33%.

Tim Majka Melouna potvrdio je najbolji start u istoriji franšize serijom 14:0 krajem treće deonice, što Mevsi nisu mogli da sustignu.

Osim "Džokera" blistali su Džamal Mari sa 22 poena i 15 asistencija, Trej Lajls i Monte Moris sa 16, dok su se kod Dalasa istakli Barns sa 30, Metjuz 14 i Džordan sa 11 poena i 12 skokova.

Ekipa iz Kolorada drži prvu poziciju na Zapadu sa 21:9, jedini u konferenciji sa jednocifrenim brojem poraza do sada. Maveriski na krilima debitanta Dončića se bore za plej-of mesto.

Luka, Nikola & Juancho chat postgame in Denver. #ThisIsWhyWePlay pic.twitter.com/WduBIhBPRL— NBA (@NBA) 19. децембар 2018.
Pogledaj vesti o: NBA,   Košarka

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.