Jokić odmara s konjima: Sad me samo oni interesuju

Izvor: Mondo, 20.Maj.2019, 09:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jokić odmara s konjima: Sad me samo oni interesuju

Srpski NBA superstar uživa na hipodromu i odmara od naporne sezone.

Foto: MN Press

Posle sezone za pamćenje, u kojoj je prvi put nastupao u plej-ofu NBA lige (i to kako!) Nikola Jokić rekao je da još ne zna da li će igrati za reprezetnaciju Srbije na Svetskom prvenstvu.

Rekao je "Joker" da će odluku doneti posle razgovora sa najbližima, ali je jasno da mu je trenutni prioritet - odmor od napora u dresu Denvera.

Nikola >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << je doputovao nazad u Srbiju, a reporteri "Kurira" u nedelju su ga videli u Subotici, gde je posetio konjičke trke i pratio svoja četiri grla.

Na pitanje da li će nastupiti za reprezentaciju, Jokić je odgovorio: "Sada me interesuju samo konji, razumite me. ne bih o drugim stvarima".

Za odluku o nastupu za "orlove" još ima dovoljno vremena...
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.