Jokić: „Ne sećam se poraza od Lejkersa u balonu“

Izvor: Piplmetar.rs, 20.Maj.2023, 03:30

Jokić: „Ne sećam se poraza od Lejkersa u balonu“

Košarkaši Denver Nagetsa i Los Anđeles Lejkersa u noći između utorka i srede od 2.30 sati po našem vremenu otvaraju finale Zapadne konferencije NBA lige.
Serija se igra do četiri pobede, a prednost domaćeg terena ima Denver, koji je u regularnom delu sezone bili prvi na Zapadu, dok su Lejkersi u plej-of ušli tek sa sedme pozicije.
Denver će u borbu za veliko finale povesti srpski košarkaš Nikola Jokić, koji je odigrao >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << briljantne serije protiv Minesote i Finiksa u prve dve runde plej-ofa. 
Biće ovo drugo konferencijsko finale Denvera protiv Los Anđeles Lejkersa od 2020. godine. Tada su odmerili snage u „balonu“ u Orlandu, Lejkersi su slavili sa 4:1 u pobedama i kasnije osvojili svoju poslednju titulu.
Jokić je upitan šta je naučio iz poraza Nagetsa u pet utakmica od Lebrona Džejmsa i Lejkersa u „balonu“ pre tri godine.

„Iskreno rečeno, ništa. Ne sećam se toga“, r
ekao je Jokić u svom stilu.
Nagetsi i Lejkersi poslednji put su odmerili snage 9. januara, a Lejkersi su od tada značajno promenili sastav. Od ekipe koja je osvojila šampionski prsten 2020. ostali su samo Lebron Džejms i Entoni Dejvis.
„Nismo igrali sa ovim timom Lejkersa. Ovo će biti u suštini novi tim za nas. Verovatno je sve novo, sve je drugačije. Igraju neverovatno u ovom plej-ofu. Od kraja trejda, igraju zaista dobro“, kazao je Jokić.
Jokić se nada da će Lejkersi videti i drugačiji tim Nagetsa.
„Iskusniji smo. Bili smo u finalu i ranije. Sada igramo u drugačijim okruženju od balona. Tako da mislim da smo iskusniji, igrali smo više zajedno“, rekao je Jokić.



Opširnije
Izvor: Sportske NET

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Barkli: Denver će osvojiti titulu VIDEO

Izvor: B92, 20.Maj.2023

Legendarni NBA košarkaš, a sada TV analitičar, Čarls Barkli izrazio je uverenje da će Denver Nagetsi osvojiti titulu šampiona...Nagetsi trenutno vode 2:0 u seriji protiv LA Lejkersa u okviru finala Zapadne konferencije, ali ovo svakako nije prvi put da je Barkli istakao svog favorita...Početkom...

Nastavak na B92...

Gde možete da gledate treću utakmicu finala Zapadne konferencije između Lejkersa i Denvera: Nikola Jokić u pohodu na šampionski prsten NBA lige

Izvor: Danas, 20.Maj.2023

Los Anđeles Lejkersi i Denver Nagetsi igraju u nedelju ujutru po našem vremenu (02.30) treći meč finala Zapadne konferencije NBA lige.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.