JOŠ JEDAN SRBIN U NBA LIGI: Alimpijević u stručnom štabu San Antonio Sparsa

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jun.2022, 10:38

JOŠ JEDAN SRBIN U NBA LIGI: Alimpijević u stručnom štabu San Antonio Sparsa

Privukao je veliku pažnju rezultatima.

Skrenuo je pažnju na sebe Dušan Alimpijević pošto je sa Bursom uspeo da napravi veliko iznenađenje i stigne do finala Evrokupa gde je poražen od Virtusa, a dobar rezultat je ostvario i u turskom šampionjatu gde je stigao do četvrtfinala plej-ofa u kojem je bio bolji kasniji osvajač titule Fenerbahče.

Zbog svega urađenog, Alimpijević se našao čak i na radaru nekih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << NBA timova i biće deo jedne od njih pošto će bio u stručnom štabu San Antonio Sparsa kod trenera Grega Popovića tokom Letnje lige.

Alimpijević je trenersku karijeru počeo u Vojvodini, da bi potom trenirao Spartak, FMP, Crvenu zvezdu, ruski Avtodor pre nego što je stigao u Bursu 2020.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.